Followers

Sponsored By

Saturday, September 26, 2009

Serbu rumah Lina

adakah ini rupa lemang lina?

Heheheh..mulanya..aku je yang nak g beraya rumah lina malam ni..tapi tetiba kart pun nak ikut..wah best nih..pas tu lina bagitau Dira pun ada..bertambah kecoh lah nanti rumah lina..tapi sedihnya..kak ina ku sayang tak ada..almaklumlah..dia collect duit raya sakan kat umah sedara maranya..dan dengar citer baru pulang dari Melaka..maka dukacitanya..tak dapatlah kak ina menggamatkan TAMAN MEDAN dengan hilai tawa dan riuh rendah suara anak anak..so..kami akan habiskan lemang lemang bapak lina..nanti..kalau dah ada gambar itu..akan aku upload k..kak daisy zarinah..bila nak open house tu?

kepada kengkawan semua..klu ada yg wat open house tu jemput jemput lah aku..saja nak menggemukkan badan di aidilfitri..hehehe


4 comments:

pija5120 said...

time raya ni la dpt jumpa blk semua sedara n kawan2 kann.. tp saya x berpeluang :(

slmt hari raya...

Naz-Segalanya disini said...

naper tak berpeluang pija?

mamafaris said...

amboi ayt x hingat...ku sedey slu je xdpt join..huhuhuhu..bl nk buat mkn kat rmh naz.mish rikazz so much.

Naz-Segalanya disini said...

tgah cari masa kak..tgok lah..penghujung raya ke..

SIGN JANGAN TAK SIGN