Followers

Sponsored By

Tuesday, September 15, 2009

Outdoor Photoshoot

Ni edit sendiri.Masa kenduri di Johor

Ni masa potong kek kat Johor
Ni masa nak nikah kat Banting


aku suka gambar2 mcm ni lah..diambil dari www.eyesofgrace.blogspot.com



Nak tau tak?Aku teringin sangat nak buat outdoor photoshoot.Masa aku kawen dulu..biasa biasa je.Masa kat umah B..photographer adik ipaq aku.Mak mertua aku lah sibuk sangat suruh kami amek Menantu dia tu.puji melambung..cantik lah..kemas lah..kerja mmg kemas tapi gaya?gaya lama lah..sangat skema pose yg kami kene buat(mati aku klu adik ipaq aku baca)..masa kat johor plak..gambar mmg cantik..terang..ceria je negoknya..tapi takde photo editing ni..




Rasa macam nak kawen sekali lagi..uwa!!!Aku sebelum ni takdelah reti nak bergambo gambo sangat.Niat dihati nak wat photoshoot utk anniversary.Tapi masa first anniversary tengah sarat tunggu hari..Mana tak nyer..anniversary 28 DEC.due aku 8JAN.tu pun Rikazz lambat kluar..dah 11 JAN baru kuar..Tapi mmg aku harap sgt nak wat photoshoot yang gambar macam kat majalah tu..Buat masa ni..aku masih menanam impian.Ujung taun ni rasanya tak dpt gak kot.Sbb baru lepas menghabiskan duet bercuti cuti Malaysia..Aku ada berkenan beberapa photographer yg buat blog nih..korang ada cadangan tak?




Kene gune duet banyak sket gak kan..Aku tanya paling murah pun RM1500.huh..tambah 400rm lagi cukup basic gaji aku sebulan tuh.Tapi doakan lah aku murah rezeki dan tercapailah hasrat aku ni yer....ni ada gambar gambar yang boleh dilayanzz.





9 comments:

eRiNsZ said...

erin pown tringen gak nak buat ftoshoot..
tp tak mo ar smpai riban-riban..
klo nak yg murah sket, bleh try cri kat btik pngantin... dcuss ngan phtographer and tgok hsil depa..

tp klo kowang mampu okeh jer..
best kan?

Kerol+Natt=Adam said...

Salam kakak ku syg..
cian die nk tangkap gambo xdpt ek'..nat ade 2 photoG yg nat admire sgt2 hasil keje diorg..1st hubby kpd my twin sis..n 2nd ummeh kpd en.ghazi...nat time kawen ade gak ambk outdoor shoot..tp skang ni ngidam nk ambk family potrait la plak..k.naz try tgk blog ni..http://www.beautkids.com/blog/..yg my twin sis tu nnt nat bg no hp die ek'..

catherinnezehal said...

wah..bestnye..nak outdoor photo gak..huawaaa...mesti best...ummeh yg mcm natt rekemen tu..harga pun leh tahan..x sampai pun rm300..and hasil pun cantik gak ..cuma kart jew x smpat nak g amik memandangkan ryan lasak giler..he3...kite amik 5 family nak?pastu kite tong2 r...he3..mesti best wat outdoor photo kan...

Sitisifir10 said...

Owh..mahai bebeno ye RM 1500...saya pun ada bbrp kawan yg offer that price cuma ada seorng kawan di KL buat RM 89.90 aje...tapi tatau la pakej dia include apa...but then, itu adalah harga promosi, mungkin sehari dua lagi up lagi lah kot..

Mummy Wafiq said...

naz..dulu june kawen pun amik photographer mahal gak chargenye..sampai 2k.tu br sorg cameraman.tp mmg puas ati la die amik gamba.ms kwen ade 4org tkg amik gambo..haaaa..ape lg posing sampai rs cam nak pengsan la..hehe

skg ni nasib baik la tiap bln ade photographer yg baik ati snap pic free tiap kali kuar..hehehe.

QIQA said...

heheh tak pe naz nnt ulangtahun akan datang ajak somi kawin sekali lagi huahuahua.. pakai bj pengantin cantik p ambik gambar..ok

Naz-Segalanya disini said...

yg ribu tu dia kata unlimited..sehari siap story board erin..

nat ada twin ke?bestnyer..nat tanya tanya lah harga hubby twin tu..klu ok nanti kak naz try kol..amacam?

dah tgok dah ummeh ghazi tu..boleh thn gak..tp dia takde letak price lah

gd idea tu kart..bleh kita citer dgn diorang kan

june..gmbr june mmg cantik masa kawen..

siti..ada ke 90rm tu?mcmn tu?

~MrsLayLa~ said...

Salam kak, sy ad photographer yg mrah..
Klu akk nk tgk bleh r g kt reyanz4e.fotopages.com..Gmbar mmg melotup!!!

Naz-Segalanya disini said...

thanks layla for the info.nanti akk tgok k

SIGN JANGAN TAK SIGN