Followers

Sponsored By

Saturday, September 12, 2009

Risaunyaaaa

Risaunya..17hb ni Rikazz kene inject untuk 8bulan kat KLINIK MEDAN MAJU JAYA.Dah sebulan Rikazz relaks sbb tak kene g klinik.Sekarang dia dah semakin kuat menangis.Senang rasa sakit.Masa kecik dulu boleh lah..kene inject pun tidur aje..skang ni mestilah sebaliknya kan.Yang paling aku risau ialah kekuatan tenaga Rikazz.Sedangkan aku nak pakaikan diapers pun dia nyer tenaga nak lari tuh..aku selalu kalah..apatah lagi nak lari dari kene inject.Ya Allah..semoga KAU bagi kekuatan kepada Rikazz untuk menahan rasa sakit itu.

9 comments:

-DiraDiya- said...

uikss.. ada ek inject utk 8 bln?..
adam ari 2 last ms 6bln..
pastu doc ckp sethn plk..
adoiyaii.. sm la dgn adam.. pkai diapers pn dh bsilat..
ni plk nk kna cucuk..

adda said...

takpe, jgn risau byk2 ok. nanti doc pandai le nak handle tuh.. baby kite mesti leh cope punye.. cuma kena bagi ubat cepat2 lepas inject tu tanak kasi dia demam

Cik CT said...

hi rikazz, a'a la awk kna cucuk ape eik 8bln??aQeel Haziq last jab ms 6bln sama la mcm adam.then nurse kata nnt setahun plak..but checkup ms 9bln..oo kite pya schedulu injection tak sama eik??

Naz-Segalanya disini said...

korang dgn swasta mmg dah hbs kot.rikazz cucuk dgn kerajaan.ms 5bln rest n 7bln rest takde cucuk.ni yg kene lg 8bln..

Ieda the Rainbow Princess said...

Xper,Nurse ngan Dokter ada Nazz..Dun worry..Moga baby rikazz x nakal2 wak2 kene injection nnt.. :)

Cik CT said...

rikazz, aQeel HaziQ checkup dgn Klinik Kesihatan Serendah..

Naz-Segalanya disini said...

harap2 mcm tu lah ida..

ct..sama kerajaan ek..kat sini ramai sesangat ct.masa 7bln takde inject pun dia kata tak payah dtg sebab patient terlalu ramai..mgkin sbb tu berbeza kot schedule nya

mamafaris said...

sy pon g private..yg wajib tggl umo 12bln nnti.rotavirus dh abis.ms 7bln tu kn pneumococcus 2..ni 8bln pneumococcus 3 plak...

ustazah naz..sama ke ngan rikaz???

Naz-Segalanya disini said...

uiks..cocus tu aper..ntah ler..dia srh dtg dtg je la.hihihi

SIGN JANGAN TAK SIGN