Followers

Sponsored By

Saturday, September 12, 2009

My Glamour Picture Contest


Jalan2 di blog kengkawan..nampaknya contest cincinmasmerah ni semakin mendapat sambutan.fikir2 aku mana ada gambar glamour ni..tapi banyak kali fikir..ada lah..masa dolu dolu.hiks hiks..apa salahnya ku menglamour kan diri ini kan..



Syarat-syarat
1. Terbuka kepada semua blogger


.2. Anda diwajibkan menjadi Follower blog http://cincinmasmerah.blogspot.com/sertaserta add link blog ini dalam blog list anda.
.
3. Sila pastikan gambar (banner) di atas di sidebar blog anda and banner tersebut mestilah link kepada entry contest ini, gune link ni:
http://cincinmasmerah.blogspot.com/2009/08/my-glamour-picture-contest.html

4. anda bleh buat entry "My Glamour Picture Contest" dengan memuatkan sekeping gambar anda yang paling glamour, nama anda dan ceritakan serba sedikit kenapa anda merasakan gambar anda itu glamour.


5. Pastikan di dalam entry anda ada dinyatakan link2 tersebut (no link back will be disqualified):
link blog ini: http://cincinmasmerah.blogspot.com/
link contest ini: http://cincinmasmerah.blogspot.com/2009/08/my-glamour-picture-contest.html

6. Setelah siap entry tersebut, sila tinggalkan URL-link-contest-anda di ruangan comment pada entry ini sebagai tanda pengesahan anda menyertai contest ini.

7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional (penganjur yang pilih) berdasarkan photo anda yang paling glamour.
.
8. Contest ini bermula 22hb Ogos 2009 sehingga 30hb September 2009. lama skit coz nak bagi peluang anda semua upload gambar glamour masa raya nanti..hehehhe
.
9. Hadiahnyer akan diberitahu next entry.Tungguuuuuuu...
P/s: gambar anda hendaklah yang terkini dan tidak lebih dari 3 tahun ke belakang.

Nama : Nur Nhazzla

Kenapa rasa glamour yer..alahai..malunya diriku..Waktu ni aku saja saja bersolek n amik gambar tau.Merasmikan kain songket yang akan diproses menjadi baju weh..mmg terasa glamor lah gitu..tgoklah gayaku mengambil gambar..yeh!!

Oh..gambar ni masa aku 23 tahun..

skang 26tahun.so lulus lah yer

8 comments:

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

ayu sungguh dirimu wahai ustazah... hehehehe

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

ayu sungguh dirimu wahai ustazah... hehehehe

Naz-Segalanya disini said...

uiks..zaman tu belum jadi ustazah lagi lina.hahahaha

adda said...

wah glemer ar pic nih.. naz ni mude lagik.. untung betul la

Naz-Segalanya disini said...

muda ke adda..hihihi..thn depan dah 27 thn..dah tuek da

mamafaris said...

syanteknyer..wanita melayu tiga terakhir....

Naz-Segalanya disini said...

kak ina..tu tak pki baju tuh

Reflisia said...

hye...
i dah tgk dah entry u..masa muda mudi eak...cun2..neway i dah checked ur entry n semua completed..good luck k

SIGN JANGAN TAK SIGN