Followers

Sponsored By

Saturday, September 5, 2009

Rikaz 8bulan

Kawan2 ntry kali ni aku nk citer pasal anak bujangku rikaz yg da pun 8bln pd 11september09.uit,bhaya tarikh ni.tarikh pentagon dilanggar garuda ye.xkisahla peristiwa lain 2.mari kita cek ape yg rikaz da boleh buat skang ni?Ok..bln lpas apabila msuk 7bln rikaz sudah pandai duduk sendiri.jd skang mestila semakin expert.buat ape2 sume nak duduk.aku suruh meniarap dia marah.belum pun smpai sebulan dudk waktu dia 7bln 2mggu,rikazz mula bediri n memanjat.xkisahla tu.yg menghappykan aku,dia da lpas tgn dia.sempena 8bln ni dia da mule menapak2 selangkah dua ke depan bile dia diri n lpas tgn.kadang2 gerun gak.asyik jath je dia.kt ni sush ati.jd rikaz skang da mule nk menapak.tp gigi?tarak!hehe.biarla.kalu dia da ada gg pas tu asek jath je wkt melankah.kan bhaya.pape pun ibu bangga dgn rikaz.muah

6 comments:

winarizull said...

rikazz leh geng adik mu sofea now dia pun dah melangkah setapak dua..tapi jatuh2...memanjat dah pandai imbang..tak jatuh..sofea pun tarak gigi..huhuhuuu...risau gak..tengok anak orang kat klinik sebaya sofea dah ader 4 btg gigi..tapi sofea dah pandai cakap tau minta air,hello dalam telefon..she can talk..but sebtg gigi pun lum tumbuh :(

Huda said...

happy bzday rikaz at 8 month! :)

mummyseri said...

naz..msti hepi kan bile tgk rikaz da nak pndai jln tu..
mmg cpt la prkmbangan rikaz ni..
kejap je kan masa brlalu..nnt tau2 rikaz da pndai lari2 plak..:)

adda said...

cepat gak rikaz berjalan yek.. syafi dulu 1t 2 bulan baru jalan

Mrs. Adz said...

cepat la rikaz nak jalan..eisya baru je berdiri ngan macam nak memanjat..bestlan tengok perkembangan anak ni..lagi best rikaz dah nak jalan raya ni..syoknya..

Naz-Segalanya disini said...

wah..sofea lai cepat..pandai jalan pandai cakap yer.rikazz baru buu..ayahh..emaa..yang terbaru..dia ajuk naz buat suara marah dia..sebijik giler intonasinyer tau..

thanks aunty huda..

mummyseri adda n mrs adz..rezeki anaak lain lain..macam rikazz cepat fizikal tp gigi takde lagi..makan pun masih kene blend..klu tak boleh tercekik..mmg seronok tgok perkembangan anak ni kan

SIGN JANGAN TAK SIGN