Followers

Sponsored By

Friday, June 19, 2009

Ustazah terlampau kah aku?

Apa dah aku lakukan sehingga aku perlu digelar begitu?oh tidak!!! aku tak buat apa apa..cuma menjalankan tugasku sebagai guru yang perlu memberitahu dan mengajar anak anak muridnya tentang sesuatu yang tidak diketahui oleh murid muridnya..Sebenarnya..waktu aku menulis entry ini..sudah pukul 2.20pagi..mata dah layu menandakan waktu untuk tidur..namun..suasana malam yang indah..diselangi dengan bunyi..krohhh..hehehe(tu dengkuran baby aku tu) Bukan baby kecik..baby besar..terus memancing ilhamku untuk berkarya buat tatapan follower yang mengikuti perkembangan blog ini.apa yang terjadi sebenarnya?Begini..aku mengajar tahun 3 tentang tajuk PERKARA YANG MENYEBABKAN KITA MANDI WAJIB..korang tau tak apa?tajuk ni memang censored sikit..antara point yang menjadi perbincangan hangat murid muridku ialah..sebab yang pertama..BERSETUBUH..ramailah yang mengajukan soalan kepadaku tentang makna BERSETUBUH tu..aku pun cuba memilih maksud paling senang untuk difahami iaitu..BUAT SEKS..aku ingatkan budak budak kecik PETALING JAYA ni advance..alhamdulillah..diorang semua tak terpikir pun pasal seks..diorang tanya lagi..SEKS?mcmana tu ustazah?Berpakaian seksi ke?kalau kita pakai seksi kene mandi wajib ke?Ha..maknanya dia tak faham lah tu..aku cuba tukar ayat lain..BERSETUBUH tu bila suami dan isteri masuk bilik..tutup pintu rapat rapat..tak lama lepas tu isteri dia mengandung..dapat baby..Mereka semua ternganga..ada plak mulut jahat..Maknanya hari tu ustazah bersetubuh lah yer..sebab tu ustazah mengandung n dapat baby..ha..kalau korang nak jawab apa?Huhuhu..payah gak nak ajar tajuk ni..aku pun kata..mak n ayah kamu bersetubuh lah..baru dapat kamu..Mereka mulai faham n ketawa ketawa..Selama aku mengajar 3tahun kat sekolah tu..memang tajuk ni lah aku tengok diorang semangat nak dengar..n bila aku soal balik mereka dapat jawab semua point nya..sewaktu mereka menyiapkan latihan yang aku berikan..tiba tiba terdengar lah suara seorang murid lelaki..USTAZAH...RIZAL NGAN ALIFF BERSETUBUH...(dengan nada suara mendayu dayu untuk report kelakuan kawan dia)Aku ingat dah faham..rupanya bagi mereka..berpelukan tu bersetubuh..tak kiralah lelaki ke perempuan.huuhu..kalau korang..nak xplen mcmana?

10 comments:

DiraDiya said...

hiksssssssssssssss..
bebudak.. sgt lawak ok..
nnt kta tggu ank2 kta plk bsr..
adoii.. lg pening kot..

AbQar|'s said...

keh keh keh lawak giler...salam ukhwah..sory terjahh...;))

Segalanya disini said...

huhu..mari kita bersedia dengan jwpn yg sepatutnya..abqari..welcome

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

kalo aku la nazz..
3 ari 3 malam ku pikir cite yang sesuwei nak kasi bebudak ni paham,

adeh.. susah gak jd cekgu kan... salah ajo kang kata bwk ajaran sesat.. iskh!!!

tp yg pasti aku nak gelak
kahkahkahkahkahkhakhakha...!!!!!!

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

kalo aku la nazz..
3 ari 3 malam ku pikir cite yang sesuwei nak kasi bebudak ni paham,

adeh.. susah gak jd cekgu kan... salah ajo kang kata bwk ajaran sesat.. iskh!!!

tp yg pasti aku nak gelak
kahkahkahkahkahkhakhakha...!!!!!!

jiaZ said...

alahai dak KL...=) sabor jelah..hehehe

YuSLia YuSoF said...

huhuhu....budak lagi..harap tak ter pesong lah

humayraa said...

Salam..

Bebudak..very innocent sangat..

Cuti skolah skarang ek..?
Ummi nak jemput nazz dan baby join GA

http://www.secangkir-madu-buat-nur.blogspot.com/

Si Manja Chumil Bertudung/Berbaju Melayu...

yukk

Yaati Nor said...

pening nak terangkan..mcmn nak follow blog nie..xde pun ruang follower

Vecests said...

TONTON PELBAGAI SIARAN TV MALAYSIA SECARA ONLINE SEPERTI
RTM1 ,RTM2 ,Muzik Aktif ,TVi ,TV3
Ntv7 ,8Tv ,Tv9 ,Astro Ceria ,Astro Ria ,Astro Warna
Astro Prima ,Astro Ria ,Astro Oasis ,Astro Arena ,Alhijrah Tv dan banyak lagi channel lain hanya di
DI http://www.vecests.com/2013/01/online-tv-malaysia-radio-streaming.html 

SIGN JANGAN TAK SIGN