Followers

Sponsored By

Friday, June 19, 2009

Jalan-jalan cari hadiah










Huhuhu..akhirnya penyata kewangan yang menjadi beban di kepala hotakku ini siap jugak tadi..alhamdulillah..boleh bernafas sekejap otak ni..tapi SABTU ni ada KURSUS LADAP.wawawa..bulan ni pun setiap sabtu kene sekolah..minggu depan ada sekolah ganti..minggu depan lagi ada sukan sekolah..minggu depan lagi ada acara menanam pokok kat sekolah..minggu depan lagi ada KemBestariSolat.tidak!!!!Tadi kat sekolah Kak Ina daisyzarinah tanya aku confirm ke tak nak g umah dia sabtu sbb DIRA n LINA g..ni yang jeles ni..diorang nak main bakar bakar..jawapannya..tak dpt lah NAZ join DIRA N LINA N KAK INA..sebab malam yang sama umah mentua buat kenduri cukur jambul anak sedara baru baby NUR ALIYAH merangkap hari jadi anak sedaraku jugak yang pertama..PUTERI NUR QASRINA.tu yg balik sekolah tadi aku n baby n rikazz qalby g sunway pyramid g jalan jalan cari adiah..setelah mencari cari aku belikan AQUA DOODLE untuk Putri..sempat gak aku beli cloth book untuk anak kwn sekerja aku..nama baby dia MUHAMAD ASYRAF HAKIM..masa lepas cuti mama HAKIM dah bg RIKAZZ adiah..tp aku yang tak terbalas balas..setelah aku berborak-borak dgn kak zie mama hakim tntg koleksi peribadi hakim tau lah aku yg hakim belum ada cloth book..so aku belikanlah..ni ler gambarnya..



masa tengah cari adiah diorang tu..aku terbeli jugak hp untuk rikazz dr fisher price..bukan apa..dia asek amek hp ibu dia jer..walaupun hp ku tak mahal..tapi harta ku woo..maka ibu telah mengalihkan pandangan rikazz kepada hp baru nya sendir...QALBY..PAS NI JANGAN AMEK HP IBU LAGI TAU!!ha..lepas ni..bolehlah gayut dengan qareena adani..




ibu pun ada gak beli penyedut hidung rikazz dan kalkulator ibu..besar ibu nazz beli.hehehe..senang nak tekan..takdelah salah no lagi masa mengira.hehehe..oh yer..masa jalan jalan..rikazz asyik marah marah jer..tak pernah dia wat perangai mcm tu..masa makan kat laksa shack SP..rikazz marah marah..sampai ibu takleh makan..pas tu abah pujuk rikazz..aku ada amek gambar tu..mcm abah mithali ..betul tak kawan kwan?klu masuk contest boleh menang tak>?


hehehe..DIRA..buatlah contest plak.ekekeke..oh yer..semalam DINA N HUBBY nyer tido kat umah aku..saper Dina tu?dia kwn sebilik masa kat UIA dulu..dina sedang pregnant 7bln..baby gurl..bestnya..seronok Dina datang..lama tak jumpa dia..semoga Dina selamat melahirkan anak sulungnya

2 comments:

DiraDiya said...

cikgu nazz..
knp xpegi uma daisy..
jomm lee..
tnjuk2 muka pn hokeyyy..
ku teringin nk jmpa rikazz ni..
yg botak2 bolat2 mcm abg adam dia..

Segalanya disini said...

mcmn nak tunjuk muka..ada kenduri umah mertua

SIGN JANGAN TAK SIGN