Followers

Sponsored By

Friday, September 11, 2009

Cute Sleeping Baby Contest



Nak join lah contest ni.Manalah tau tuah laptop baru.Lagi pun aku memang ada gambar rikazz tidur yang aku amek tau.Kononnya aku kata kat oma rikazz kalau ada contest baby tido bolehlah masuk.hehehe..so mmg ada lah gamaknya yer..sebelum tu kita tgok syarat2nya..


Syarat penyertaan :
1. Penyertaan terbuka kepada semua para2 ibu n blogger..


2. Perlu lah menjadi FOLLOWER Love My New Life dan add my nie di bloglist anda


3. Buat entry contest bersertakan 1 gambar ur baby anda yang sedang tidoryang paling cute,chomel sekali...


4. Terhad untuk satu penyertaan sahaja (kang rabun juri nk pilih pemenang..huhuhu)dan umur bayi ketika itu hendakla dalamlingkungan usia 3 - 12 bulan


5. Perlu disertakan dengan NAMA BABY, BIRTH DATE, PLACE OF BIRTH & NAMA IBU


6. Kemudian add banner contest kat side bar beserta ngan link contest nyer skali


7. Nyatakan skali aper yang special tentang blog Love My New Life


8. Sila tinggal kan link peyertaan anda di comment yerk..

Ni bukan pura pura tidur.Ni benar2 punya tidur..Masa gambar diambil..ibu rikazz tgah pakaikan baju rikazz..tak sempat pakai baju tiba tiba rikazz terlentok kat tangan ibu.rupanya dah tido..ngantok sgt ler tu..

Nama : Rikazz Qalby Muntasyee b. Muhamad Rizal

Tarikh lahir : 11 jan 09

Tempat lahir : Pusat Perubatan University Malaya

Nama Ibu : Nur Nhazzla Bt Abdul Wahab.

usia Rikazz ketika gambar diambil ialah 7bln ++

Kenapa suka blog baiti?

Sbb blog nya simple n tak crowded dgn widget2.Senang nak melihatnya n membacanya.hehehe


tarikh tutup 18september..

5 comments:

Baiti @ Mizz Zizee said...

salam terjah dear..huhuh...all check done..tq for joining..cute nieee..alahai

Mrs. Adz said...

alala..cutenya dia tido..macam best tul..good luck ye

iedaLUVsham said...

alahai cutenyer! hehehe!! good luck ;)

mummyseri said...

alalala smpai lentok2 cian ngantok sgt yer..good luck :)

Naz-Segalanya disini said...

hehehe..terima kasih sumer

SIGN JANGAN TAK SIGN