Followers

Sponsored By

Sunday, September 13, 2009

2009 CUTE BABY IN STROLLER CONTEST



Ha..kali ni aku nak join contest anjuran mummyameer plak.sbb rikazz banyak gambar dia dlm stroller..




Syarat-syarat for all mummies to join this contest :




1. Of course u must be the follower of mummyameer


2. Sila add dan link kan banner di sebelah pada sidebar.


3. Buat special entry utk contest ini dan sertakan sekali sekeping gambar baby/toddler di dalam prams ataupun stroller anda.


4. Link kn blog mummyameer.




Contest bermula dari 8 September 09 hingga 15 September 09.Keputusan akan diadili oleh panel bebas berdasarkan keaslian dan kreativiti gambar yang dihantardan hadiah serta pemenang akan diumumkan pada 18 September 2009.




Sila tinggalkan komen di shoutbox setelah entry disiapkan.Selamat Mencuba! :)!


p/s : CONTEST INI DILANJUTKAN SEHINNGA 23 SEPTEMBER 2009! DAN PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 29 SEPTEMBER....( sbb N nk raya sakan .... )






ok..ni ada dua gambar rikazz..N..tolong lah pilih which one N berkenan yer







Kedua2nya gambar rikazz di dalam stroller berjenama SWEET CHERRY je..kalau takde stroller ni maka tak larat lah nak mendokong rikazz kesana kemari..Lenguh..ni gambar Rikazz 6bulan..skang dah 8bulan

3 comments:

Nuroll said...

errr....xtau gbr mana nk pilih....both ada creativity...but N prefer the 2nd photo..gaya seorang baby yng handsome dan macho gitu! tq ya join the contest. wait for the winner!!!

Naz-Segalanya disini said...

ok n..n pilihlah yg mana n berkenan.jangan tak berkenan sudaa

luvlysofea said...

gudluck 4 rikazz yg encem 2 yer...

SIGN JANGAN TAK SIGN