Followers

Sponsored By

Monday, September 28, 2009

Yang mana satu ye?

manjanya rikazz
qareena..rikazz cumer cuci mata sket je tgok damia qistina




senget sket




sambil susukan rikazz



uiks..ternampak plak kepala rikazz





ni kat ground floor umah aku






Mataku tidak mahu ditutup lagi.Belek2 gambar kat hp..teringat kata cameraman masa aku kawen dulu..dia suka aku senyum nampak gigi.manis katanya..alahaiii..aku nak tanya korang lah..kalau lah aku bergambar..yang mana satu lagi ok?aku senyum nampak gigi kah?atau senyum tutup gigi?sebagai persediaan nak wat photo session nanti..(entah bila lah tu)..oh yer..gambar2 di atas ni gambar waktu on the way n kat rumah terbuka mak mertua mek ema..sempatlah aku melaram jap kat kereta..nak melaram kat umah mertua mek nanti org kata apa lak kan..by the way thanks mek kerana mengingati hajat saya nak makan ketupat palas tu..tahun ni balik johor tak dak plak org buat..selalunya aku makan ketupat palas..ketupat nasi kureng minat..(padahal orang johor)..atas ingatan mek tu dia ajak aku sekali g umah mertua dia kat selayang utk makan ketupat tu..mekaseh banyak banyak kat mek sekeluarga..kat siti aqeel haziq plak..mekaseh atas jemputan tadi..naz mintak maaf tak dpt datang..hubby ajak g umah mek plak..lagipun batang berjuntai tu jauh sgt dari umah naz ct..maaf yer..lain kali jemput lagi..oh ye..teruskan undian korang kepada cara aku bergambar..yang mana satu ye...

6 comments:

Mummy_Sofea said...

naz...dilla pilih nampak gigi...so sweet..seyess ni tau...klu dilla pun suka bergambar nampak gg...hehe

Naz-Segalanya disini said...

nampaknya..dilla menyokong pendpt cameraman ek.hehehe

QIQA said...

hamboi2..hamboi...cuci mata pun..mak mertua nk marah jugakkk

~June a.k.a UmmyImran~ said...

Salam,

Slamat ari raye...kita ada baca entry naz pasal nk wat outdoor tu...ekceli kite pun sama gak...tringin nk wat outdoor photoshoot sbbnya masa kawin dlu, kita takde gambar kawin coz photoj yg kita ambik tu buat keje tak ikhlas n jujur, habis semua gambar2 nikah kawin kite hilang sbb pc dia kena petir...and kononnya tak leh wat recovery...sedih kan...dlm beribu2 keping shots tu cuma 50 keping jer yg kita ada...trauma sangat bila dpt tau hal ni dulu...bila tgk gambar kawin org lain kite jd sedih sgt...tp skang kite redha jer...dah takdir kan...mungkin ada hikmahnya...tak sempat nak buat outdoor, kite dah preggy kan imran...skang bdn dah tembam...hai, ntah bila la dpt buat outdoor ni agaknya...kalo buat pun kite dah x sama cam kite dulu...skang dah tembun dah, lgpun dah btdung skang...kalo ada pun maybe buat family potraiture jer la...hehe :)

~June a.k.a UmmyImran~ said...
This comment has been removed by the author.
Naz-Segalanya disini said...

takpelah jun..mmg terkilan bila takde kennangan..jadi naz kene bersyukur sbb walaupun gmbr biasa biasa masih ada lagi untuk ditatap

SIGN JANGAN TAK SIGN