Followers

Sponsored By

Sunday, December 13, 2009

Tengkorak dah tak ada?




Hai kawan kawan..masa aku mendengar ceramah yang sebenarnya lebih kepada mengajar untuk ujian dan memberitahu soalan2 spot masa ujian nanti..berakhir..sabtu lepas aku pergi ke kampus metro driving dekat kg melayu lama subang seksyen u6.mula2 dah nak dapat penceramah yg best..sekali kene pindah dewan sbb dewan yg aku msuk tu ramai org..dapatlah pengetua metro driving tu..ok jugak..tp keadaan yg duduk lama..menyebabkan aku sedikit ngantuk n sakit kepala ditambah pulak dengan B yang membengkak..ho ho..kurang selesa sikit lah..biasalah cuti sekolah..ramai bebudok..aku ingat aku yg paling tua..tapi ada lagi yg tua..tahun 72 lah..


Kelas bermula dr pkl 10 dan berakhir pkl 4.30..dlm kelas tu..walaupun aku ni dok paling belakang n paling dekat dengan pintu(nak keluar cepat-pesanan cikgu yg akan ajar aku nanti) tp aku yang paling banyak menjawab soalan diorang..huhuu..over ke aku ni?bkn over..dah budak2 tu diam..aku sebagai cikgu yng ada pengalaman bercakap depan public ni..sebenarnya kesian kat penceramah tu sbb bila dia tanya xda org respon kan..ku pon tlg lah dia


Dia bg tido..aku mmg tak mo tido tp disebabkan melayan Rikazz mlm tu..lambat tido so terngantok lah sket..hehehe..tapi yg membuatkan aku tak jadi bermimpi sebab ada sorang boy blakang aku..siap berdengkur..kesian penceramah tu kan..


Ilmu baru yang aku tau ialah..signboard tengkorak tu dah tak digunapakai kan..patutlah dah jarang nengok..kata penceramah tu sbb signboard tu disalah ertikan dengan kwsn berhantu yang mengakibatkan kwsn tersebut semakin banyak kemalangan berlaku..jadi ditukarkan dengan signboard had laju je.hahaha


So skang aku sedang gigih membaca buku(bersama sama cikgu rikazz)..sebab khamis ni aku dah g ujian berkomputer..Cikgu driving aku siap cabar..mesti dapat 50/50 sbb cikgu..uwaa...sbb kwn aku yg amek sebelom tu dpt full mark..boleh ke?

5 comments:

E.L.I.Z.A said...

aiyaaa...baca tajuk wat suspen je hehhe igt kan ada accident ke ape :P

neway, gud luck ☺

Naz-Segalanya disini said...

hahaha..eliza..tajuk mesti gempak..mekaseh tlg doakan naz ni

-DiraDiya- said...

bla ckgu jd student..
kuikuikui..

Mrs. Adz said...

selamat menjawab exam je..yang penting jawab tu nanti baca betul-betul..moga berjaya ye..

Mummy Haziqah Kafiah said...

hahaha pttla ku jd lg gerun nak drive.. tengkorak tu dah dilupus kira upenya... padanla... ku tak semangat jer...

SIGN JANGAN TAK SIGN