Followers

Sponsored By

Thursday, December 10, 2009

Baby With Transport contest



Dah lama sangat nak join contest ni.Memula nak join tapi pk takde transport pulak si rikazz ni.Tetapi selepas membeli basikal untuk rikazz..maka wajiblah menjoinkan diri di contest yang dianjurkan oleh Umi Nabilah ni ye..

Mula2 tayang transport nye dulu


Ha..inilah gambar yang dipertaruhkan
gaya macho model basikal..siap bwak beg kat bakul lagik
nama:Rikazz Qalby Muntasyee
umur : 10bln ++
cerita transport: tricycle beli kat carrefour.Sejak ada basikal ni hari2 Rikazz bangun pagi carik tayar basikal ni.

ape syarat2 nk join contest ni:



1. mestilah jd follower aku and masukkan dlm bloglist korang....-dah-




2.copy banner kt atas kt sidebar anda and ltk kan link contest ni...no link no qualified...-dah-




3. Buat satu entri & upload kan pic ank korang dgn aksi bersama transport diorang, letakkan nama , umur dan ceritakan sedikit pasal pic tu....transport tu xkira lah bentuk ape...tapi yg diorang main lah...walker x termasuk k..-dah-




.4. umur anak korang mestilah 0-3 tahun...kalau pic tu diambil smasa umur ank anda x melebihi 3 tahun boleh lah diterima...-Rikazz 10bulan-




5.hanya 1 pic saja yg dibenarkan utk diupload kalau korang nk ltk banyak pun xpe tp aku lah yg rambang mata nk pilih...tajuk kat atas je dterima




6. hanya seorang ank jek yg dbenarkan msuk contest ni...kalau yg ramai ank dia ade pic dgn transport, korang pilih lah yg tercomel skali nk ltk kt n3 tu...hehe buleh?




7. contest ini bermula pada hari ini 15 Nov 09 dan akan berakhir tepat pada pukul 12 tghari 15 Dis 09. selepas dr tarikh tu x akan dilayan k...




8. terbuka kepada boy n girl k...




9. sesudah wat n3 contest ni silalah tgal jejak kat bawah bersama link korang k...haaa...syarat2 nye cukup mudah...so ape lagi jomlah join...opps hadiah?? emm dirahsiakan dulu k...akan di publish kan pade next n3....pemenang akan dipilih seramai 3 org...dan dipilih oleh juri professional...hehe...professional ke? top ten akan dipilih oleh kawan baik aku....sape? adelah....top five akan ditapis oleh hubby aku...and top 3 akan dipilih aku sendiri....so ape lagi....join lah...




selamat berjaya..

4 comments:

Intan said...

Gud luck rikazz...best tak naik beskal tu?

ezan said...

good luck rikazz.... :)

Reflisia said...

good luck...cute la beskal dier

umminabilah said...

salam...dtg check n3..emm nma follower utk blog kita nma ape ye...check again

SIGN JANGAN TAK SIGN