Followers

Sponsored By

Thursday, December 10, 2009

Contest Ceria Si Ayah bersama si Anak




Nama abah : Rizal
Nama anak : Rikazz
Lokasi : Pizza Hut Sunway Pyramid
masa ni Rikazz n Rizal dah boring tunggu ibu makan ..so diorang main lah tanduk2 kepala..memang epi sangat si Rikazz
Best kan contest ni..memandangkan aku memang ada merakamkan aksi ceria si abah n si anak ni..so aku join lah ye..


Syarat2
1. Wajib menjadi follower Fasha dan sposor Pu3zdini (kalo salah sorang dikira tak lengkap ok..)
2. Add link Fasha ke dlm bloglist anda
3. Semestinya MENEPEK banner di sidebar blog kesayangan anda. Banner tersebut hendaklah di link dengan link ini.
4. Sesiapa yg nak join nie kenalah ada blog..klu x mcm mana nak nilai nanti..
5. Umur anak mestilah dari dah pandah senyum hingga 12 tahun..
Cara2
1. Upload 1 sahaja gambar aksi ceria si suami bersama anak anda.. klu banyak kang juling lak bijik mato mak cik ngan juri2 nak menilainyo..kihkihkih
Upload 1 gambar si ayah dan anak beramai2 pun boleh tp pastikan ianya CERIA..
2. Nyatakan nama si ayah + anak. Nama glamour je tau..x yah pjg@ buat ponek jo jari jemari menaip...hehehe3. Buat entry tentang contest ini pada blog anda. Dalam blog tersebut mention dan link ke blog Fasha (no link back will be disqualified)
4. Sila tinggalkan comment dan link contest anda HANYA di post entry ini
Senang jekan.. x susah pon... So meh ler join contest ini beramai2..
Juri2 profesional akan di adili oleh en Harry + cik Pu3zdini & hadiah saguhati cik Qaseh akan buat cabutan..
Rebutlah peluang ini...

2 comments:

ezan said...

cute picture... good luck rikazz...

Naz-Segalanya disini said...

thanks ezan

SIGN JANGAN TAK SIGN