Followers

Sponsored By

Wednesday, December 2, 2009

SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY

masa ni 4bulan lebih kottt ni masa Rikazz 3bulan

Ni masa 2bulan


Nama baby : Rikazz Qalby Muntasyee B. Muhamad Rizal

Umur : 10 bulan

Tarikh lahir : 11january2009



Salam..kali ni nak cuba nasib utk contest SERIUS BABY plak yang dianjurkan oleh mama RIFQI ZUHAIRI sempena besday beliau yg ke 29 thn..epi besday mama Rifqi..betol jugak kan..asyik asyik senyum je..mari kita hargai keseriusan anak2 kita.hehehe..ok..jom kita check syarat2 nya kawan2


Syarat2 adalah seperti berikut...kata tuan rumah..
Be my follower and add my blog kat korangnye list....

Tepek banner yang dicipta khas untuk contest ni kat sidebar korang…
Buat entry tajuk macam entry yang I buat ni..

Contest ini terbuka kepada anak korang yang berusia 1 hari hingga la 3 tahun...

Ini paling wajib ni!!!Sila tepekkan pic sicomel korang dengan wajah yang serius...

letak pic yang sangat2 serius je...mesti ada kan...xkan pic masa senyum n sengih je korang simpan...Letak banyak2 pun xpe,nti yg paling serius i akan amik...

Pastu letak la nama penuh anak korang ,tarikh lahir n umur diaorang sekarang...

Make sure ur entry link back to mine..

Tarikh tutup penyertaan before 31st December 2009

Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..

so apa lagi..korek korek lah gambar anak anak anda yang serius..pasti tertawa sendirian

2 comments:

ezan said...

contest ni best2.. hehehe.. asyik senyum je.. kadang2 yang serius pun cute gak kan... good luck !

Rifqi Zuhairi said...

Salam Perkenalan...hehehe..nama baby ini sangat canggih..berbelit lidah nak sebut..nway tenkiu for join n gud luck..

SIGN JANGAN TAK SIGN