Followers

Sponsored By

Wednesday, December 2, 2009

SEINDAH BUTTERFLY GIVEAWAY KATEGORI B


Rikazz Qalby Muntasyee
11jan09
10bulan ++
Inilah anak sulungku..anak yang ku tunggu tunggu..dulu kalau dpt nak anak pempuan.tp lepas jaga Rikazz ni..best plak besarkan anak lelaki.Alhamdulillah..Rikazz ni dah boleh jalan satu rumah di usia 10bulan ni..start menapak seawal 7bln.masa tu baru setapak dua..skang je baru laju..ini lah perkembangan terbaru Rikazz..
Jom kita join give away yang dianjurkan oleh seindah butterfly ni..apa syaratnya?
...SYARAT2 SAH PENYERTAAN...
Jadik FOLLOWER blog ni dan blog sponsor
Masukkan kami lam BLOGLIST kowang
Letak BANNER yg Puan Mai dah tulun buat diatas kat entry dan sidebar blog kowang dan link ke entry ni
Buat entry lam blog kowang dgn hanya menggunakan tajuk "Seindah Butterfly" Giveaway Kategori B
Upload hanya SEKETUL gambar comey dan cute miut anak kowang xkirelah dlm keadaan ape skali pun tapi 12sx xmau yer Pastu cerite la sket2 pasal ank kowang alang2 tu kan...
Jangan luper letak name & umur so comey yer
Anak kowang perlulah berusia diantara 1 HARI - 12 TAHUN (biase org buat 1hari - 4 tahun kan.. tp sy sian kt bebudak cute miut yg dh beso tu..... xpe, masukkan yeh )
Kalau ade 10 org anak, bermakne 10 gambar boley di upload tp setiap gambar mesti ade gambar peserta saje.. mok atau pok nye walaupun cute miut xdibenarkan inteprem, ok!!
Makesure si cute miut tu anak kowang dan anak kucing xkan dilayan
PERINGATAN!! TLG JGN PHOTOSHOPkan GAMBAR ANAK KOWANG, OK
Kowang jugak merelakan gambar si comey kowang diabadikan dlm blog ini nnt
Kowang jugak dipersilakan untuk menerjah blog sponsor dan di entry anda nnt bgtau 3 design baju / ape2 je yg ader lam blog sponsor yg kowang minat. Mane tau powan cuda terharu lalu diberinye ketiga2 itu kepada pemenang
Tinggalkan link entry kowang lam comment box entry ni.
Sy akan tinggalkan jejak di entry anda, I'Allah..
Tarikh luput : 06 / 12 / 2009Hadiah disponsor oleh :
CUDAhttp://tokeybaju.blogspot.com
&adiah misteri dari Abu Dhabi
Masa aku g blog walking kat CUDA BLOG ni..aku suka 3 menda tau..
1.CUSTOM BESDAY CARD dia..kalaulah dpt..boleh buat utk invitation card besday Rikazz setahun.
2.TSHIRT yang boleh letak nama tu..cute nya..kalaulah dapat..boleh pakai masa besday Rikazz kan.
3.TSHIRT satu keluarga tu..bestnya..bagilah kat kami
so kawan2 apa lagik..adiah besh ni

3 comments:

:: butterfly :: said...

gudlak yer Rikazz ;)

Mrs. Adz said...

amboi rikazz..seindah buterfly ye..memang cute la..good luck rikazz

Naz-Segalanya disini said...

thanks buuterfly..

mekaseh kakak aleesya..bilalah rikazz nak menang mcm kakak aleesya

SIGN JANGAN TAK SIGN