Followers

Sponsored By

Monday, December 21, 2009

Nangis Contest by Mummy Ariq

Nama anak : Rikazz Qalby Muntasyee
Umur : 11bulan
Kenapa nangis? : mummy ariq..ibu paksa Rikazz main gelongsor..tapi Rikazz tak mau..jadi Rikazz nangis lah biar ibu tak paksa Rikazz lagi..huuhu
Salam kengkawan..mcm mcm idea contest skang ni kan..almaklumlah dah ujung taun..Kali ni aku nak join Nangis Contest yang dianjurkan oleh mummy Ariq..

Antara syarat2 contest :~



Copy banner kat atas ni, letak kat sidebar korang berserta link contest. Tak de link automatik tak layak k...



~ Jadi follower kepada ke-3² blog saya di bawah (WAJIB)



1) http://deazliyanish.blogspot.com/



2) http://dorbrooch.blogspot.com/



3) http://lolastation.blogspot.com/



~ Add kesemua blog di atas, di dalam bloglist anda (WAJIB)



~ Buat n3 & upload HANYA SEKEPING gambar anak anda (no edit²) yang tengah menangis baik punyer.... Letak nama dan umur (kalau anak ada ramai yang nangis, pilih 1 yang terbaik di kalangan mereka yer... letak bebanyak nanti, payah lak nak pilih..)



~ Cerita lah sikit, kenapa diaorang leh nangis masa tuh...Setelah syarat kat atas ni complete, sila laa tinggalkan link korang supaya senang saya nak menjenguk k)



Tarikh tutup contest : 04 Jan 2010 @ 12.00 tengahari



HADIAH DISEDIAKAN UTK 3 PEMENANG SAHAJA (Apa hadiah nyer akan di update kemudian)



Pemilihan pemenang akan di adili oleh Mr Hubby Wubby a.k.a En Md Azlan Samad

Bye

8 comments:

The Queen Of My Heart said...

ala...cian nyer rikazz kena paksa oleh ibu...cedih jer Rikazz nangis...hikhik... :)

iedaLUVsham said...

ololo...tomeinyer walaupon nangis2, hehehe!!! :)

-DiraDiya- said...

nangis yg comeyl..
ni nk tepek pic adam nangis ni..
sejak dh bsr ni..
asal mrh je.. sebik.. (ke cebik?.. whatever la..)
sgt comeyl!!..

Ummi Hanie said...

salam...
gudluck!
nak join gak kalo ade pic nanges2 ler..hihi..
rikazz nangis kontrol encem tu ;)

Huda said...

betul2 nangisnye ni :)
gud luck rikazz!!

Huda said...
This comment has been removed by the author.
mummyseri said...

alala cianyer n good luck..
penah gak lam ati brtanya sndirian xde ke org nk wat kontes nangis yek..
tgk2 ada jugek..harus join ni :)

YANNA said...

gudluck yer

SIGN JANGAN TAK SIGN