Followers

Sponsored By

Tuesday, November 17, 2009

Baby In Romper Contest


tadaa..inilah Rikazz Qalby Muntasyee..
Berusia 10 bulan..waktu ni 8bulan(gambar diambil)
Tarikh lahir 11january2009
aku pon memang suke bila Rikazz pakai romper..abah dia pun sama..tu lah pasal aku join contest ni..



t&c


1. buat 1 n3 dengan tajuk 'baby in romper contest'[hanya tajuk ini yang diterima]


2. upload gambar baby anda yang beromper ittew[overall tak masuk senarai tau!]


3. baby harus la berusia 24 bulan ke bawah[sila nyatakan tarikh lahir. yang oberdos umur tu.. mintak mahap yo...]


4. bermula dari harini hingga 24 nov[sempena birthday adeeb lewww]


5. nak jadi follower boleh.. tak nak pun takper[tiada unsur paksaan]


6. pastikan ada link me & kodai me sekali[hak ni ada unsur-unsur paksarela hoccay~!!! ]


7. juga di bloglist anda[wajip]


8. tiada item 6 & 7 dikira disqualified[nasib kome la yer...]


9. no votes, no slogan[korang senang, saya pun tak poning kehkehkeh!!!]


10. dah siap, tinggalkan jejak di ruangan komen n3 ini sahaja[senang saya nak jengah nanti]11. last but not list, tepek banner di sidebar bersama-sama link yer..[jangan luperrrr...]

2 comments:

kakngah said...

no..no..no..
bkn pserta no. 73.. blm lg..
br 59 hihihi!!

err.. sy xnmpakla me & kodai me kt blog list.. ada rabun sikit. kalau blm letak.. sudi2kn la menepek..

anyway.. gud luck rikazz

Naz-Segalanya disini said...

kak ngah..tak tau apasal..sume blog yg baru saya add tak kuar..tggu ye..dah add tau sebenarnya..apa tah masalah ni

SIGN JANGAN TAK SIGN