Followers

Sponsored By

Thursday, November 19, 2009

Vogue Pregnant Mummy Give Away

Inilah gambar yang ku pertaruhkan..vogue ke?
my name is nur nhazzla
waktu pregnant gambar ni aidilfitri 2008..ku tgah pregnant 6bulan..
tu pasallah pakai baju ala ala jubah..
dah kluar dah baby..bulan jan 2009..baby boy..
ni pun 6bulan(gambar selingan)

ni 8bulan


ni 7bulan..








Alahai..tengok contest ni..rasa rindu ngan alam mengandung n bercita cita nak ngandung lagi..so aku nak join lah ye..walaupun orang kata muka aku masa ngandung huduh..aku tak dulik..nak gak masuk contest nih..






syarat2nya..


1. Must be my follower and add my blog at ur blog list (it a must eh)
2. Tepek banner peruts I yang chomels itew di side bar uols (supaya menjadi tatapan dan rangsangan untuk uols mengandung lagi cam I)
3. Buat entry tajuk macam entry yang I buat nie (Ayat mummy Ayu...aku tak paham)
4. Ini paling penting!!!! Sila tepekkan gambo anda ngandung yang paling VOGEEE THE VASSS (satu jerkkkkk ye kalau uols ada 3 or empat orang anak, just pilih satu gambar ngandung u yang paling cun yer.......jangan lebey2 daripada gambar I hehehehhe - (tipu jerkkkk- lagi vogue lagi I sukak)
5. Bagi taulah details about ur gambo tu, jangan harap I leh telek kat tok bomoh lakss.....exp, nama penuh, berapa bulan ngandung time gambo diambil (jangan letak belon dalam baju udah), ceritalah sikit kalo dah bersalin-anak apa dll lah...jangan risau...I suka baca cerita uolsssss tanpa jemu....
6. Make sure gambar tu bukan dalam lingkungan 7 thn sebelum diambil yer (Tak wajib sangat gambar baru - kang uols terpaksa ngandung lak just nak masuk contest nie)
7. Make sure ur entry link back to mine

8. Tarikh tutup penyertaan before 4 Dec 09 sebab past tu I nak gie beranak. (Kang ada yang sambil meneran, sambil update contest nie....)
9. Last sekali sila tinggalkan ur penyertaan kat dalam comment box entry nie.
10. Paling last sekali......selamat menchoba and semoga berjaya....Idup Ibu ngandung!!!! :))))
miss my preggie time..

4 comments:

Mummy Fia said...

vogue vogue..

gud luck cayang!

Naz-Segalanya disini said...

wahkahkah..takdenye vogue lina..nenek sedara rizal kata mukaku hodoh bebenor masa ngandung

Mrs. Adz said...

suka jugak tgk pic mengandung ni..good luck k..

MaMaSyAzA said...

amboi cantiknya baju...hijau siap ada labuci lagik...bergaya sungguh

SIGN JANGAN TAK SIGN