Followers

Sponsored By

Saturday, November 14, 2009

11 yang membahagiakan


Dah macam nombor ramalan pulak ye..bukan apa..tahun ini tahun 2009 nombor dan tarikh ni selalu membawa makna yang best buat diriku..


1.Kelahiran Rikazz Qalby Muntasyee pada 11 january..sepatutnya dia dijangka lahir 8jan tapi dah takdir Allah 11jan..kelahiran Rikazz merupakan hadiah ulangtahun perkahwinan ku yang pertama


2. bertarikh 11 November aku terima SURAT TAWARAN LANTIKAN KE JAWATAN TETAP..berbulan2 aku menunggu surat ni..dengan no ni lah maka tetaplah sudah jawatanku ini..alhamdlillah..


3. Hari ni aku g family day sekolah..dapat hadiah cabutan bertuah..juga no 11 ..dapat seterika..alhamdulillah..sejak 3tahun aku kat sekolah tu..mesti kene gak adiah cabutan bertuah tu..walaupun adiah kecik..


sekian terima kasih

No comments:

SIGN JANGAN TAK SIGN