Followers

Sponsored By

Wednesday, November 25, 2009

CONTEST SAPA COMEL?

Inilah gambar yang dipertaruhkan untuk contest ni ye Laila..detail ada kat bawah









Contest : Sapa Comel?
Organized by : NoorLaila Mohamed Nor
Deadline : 17 Disember 2009










Ya Allah..memang nak sangat join contest ni..almaklumlah..ibu Rikazz masa kecik mmg lah comel sesangat.Tapi masa mula mula contest dibuka aku takde gambar masa kecik sebab semua ada kat JOHOR.tup tup Oma Rikazz datang lah pulok..yang bestnya..siap bawak gambar masa kecik..alahai..pucuk dicita ulam mendatang..maka layanlah pic kecik ibu rikazz k..oh ye..sapa nak join contest NoorLaila ni..sila cek syarat di bawah k
Terma&Syarat :
** Terbuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang menetap di Malaysia mahupun luar negara.





** Lahir pada tahun 1992 atau sebelumnya (17yrs and above).





** Publish gambar perseorangan ketika belum berusia setahun di blog masing masing. (Sehari-12bulan)





** Sila edit gambar tersebut, letak awan atau bulat yang dalam ada teks atau dialog.





** Edit tak payah canggih canggih. Dilarang letak effect okeh. Cuma letak teks sahaja tapi harus kreatif.





** Sertakan nama penuh, tarikh/tempat lahir dan penerangan ringkas mengenai gambar tersebut.





** Letak link entri ni dan ajak la sesapa sedara mara untuk join.** Tarikh buka : 10 November 2009





** Tarikh tutup : 17 Disember 2009
** Pengumuman keputusan : 25 Disember 2009















NAMA NUR NHAZZLA BT ABDUL WAHAB





TARIKH LAHIR 4 FEBRUARI 1983





TEMPAT LAHIR JOHOR BAHRU JOHOR





GAMBAR DIATAS DIAMBIL KETIKA BERUSIA 11BULAN..WAKTU TU AKU BARU BELAJAR NAK BERDIRI..uhuhu..lambat rupanya ibu Rikazz nye perkembangan ni..LOKASI DI JOHOR BAHRU..KAT RUMAH..IBU RIKAZZ KALAU NAK JALAN MESTI PAKAI TOPI DULU..TAPI ANAKNYA TAK MAU LANGSUNG













GAMBAR SELINGAN


Gambar kabur..Oma Rikazz masa muda..walaupun blurr..masih terlihat keayuannyaAku 6bulan lebih..baru nak angkat tangan..lambat kan..Rikazz masa 6bulan dah berdiri tau..merangkak n duduk off courseAda gaya USTAJAH kaa

Pasti teruja kang kang kang..

5 comments:

Noorlaila Mohamed Nor said...

oyeahhh
sudah di link kan
thanks kak

Mummy Haziqah Kafiah said...

amboi naz posing sila panggung... takde rezeki hang nak jadi artis gelemer meletopsss...

gud luck!

mamafaris said...

rikaz ada iras nazz ms kecik lor...

naper faris iras adik ku boboi ek..iras sama xpe jgn ikut perangai 3 suku boboi sudah..

iera me casa........ said...

naz.........

teringin nak coba nasib..
tapi wat macam na exx...
tak weti la nazzzz.....
hehehe

Naz-Segalanya disini said...

mekaseh linaaaa

hehehe..tulah psal.bila didekatkan gambarnya sekali ada rupa daa

iera..iera klik kat penaja contest..nanti ada cara cara n syarat syarat..cuba iera buat satu persatu

SIGN JANGAN TAK SIGN