Followers

Sponsored By

Wednesday, November 25, 2009

Hijau Day In Hijau Diary

Destinasi Hijau Pertama : Maxis Sunway Pyramid
Rikazz berbaju hijau yang terlopong tengok semuanya hijau
Destinasi Kedua kurang hijau : Pizza Hut (wajib pegi)

Inilah kerja B n Rikazz (nak lekakan Rikazz supaya tak terjun kerusi)



Destinasi Hijau ketiga : Bilik penyusuan Jusco(apa lagi..minum time)




Rikazz yang tengah lasak sekarang







Apakah itu..banyak sangat hijau nya plak ni?oh ye..sebenarnya nak cerita..aktiviti aku selepas mendapatkan gaji..ada beberapa tempat yang harus ku lawati bila gaji berkunjung tiba..pakaian?em..HIJAU lah pulak..tu pun sbb nak ikut warna baju yang Rikazz pakai lah..sebab baju Hijau ni belum pernah bergambar..pas tu tak sangka lak..semua tempat yang di pergi kan berwarna hijau..abah Rikazz sebenarnya tak suka pakai sama colour..dia kata BORIA..sian boria dipersalahkan..tapi sebelum abah Rikazz pilih baju..aku cepat cepat siap siap iron sume..jd walaupun sama colour..dia tak boleh menolak..ahahaha..
Mana gambar ibu?
huhuhu..takde sapa nak amek..abah takmau amekkan..
So..hijau tak?

8 comments:

Mummy Haziqah Kafiah said...

kejam betul rizal.. amek la gambo bini mu yg lawo tu.. ishk2 .. ape lak boria nya.. tu la namanya sehati sejiwa.. ku pun suke sedondon.. kehkehkeh..

dah macam geng askar daa..

-DiraDiya- said...

kuikuikui..
dh gj ek??..
bape lm menahan dri dr bpoya²??..
ekekekeke..
nazz.. len kali.. msuk ladies.. nmpk cermin.. snap je dri sdri..
miahahaha..

mama uzma said...

hmm lbih kurang mcm en abg iena la..cukup x suka amik2 kan gambar..tapi klu gambar uzma bleh plak...geram2...!!

Hanna said...

suka tengok 1 family 1 team color..kalau dah namanya pompuan,mesti suka amik gambar kan,walaupun bukn gmbr diri sindiri..huhu..

Putra Mama said...

samer la.. hubby slalu x nak pki bj samer color.. so ibu dan anak jer la yg samer colour..kite pulaukan die.. hahah ;)

Mrs. Adz said...

kita sukagak klu jln pakai sama theme tu..ala nape tak ade pic rikazz ni..tak cun la mcm ni..

Intan said...

Taktik yg sgt bagus...hik hik...dah siap gosok ek!

Wahhh kalo ada yg buat Cutest Baby in Green...picture sudah ada nie :)

Naz-Segalanya disini said...

tulah..seronok klu sedondon ni..

dira..nnt muka ku gumuk snap sndr

mari kite merajuk iena


intan buatlah contest baby in green

SIGN JANGAN TAK SIGN