Followers

Sponsored By

Thursday, November 19, 2009

Minat Kamu?


Tahun makin tiba penghujungnya..setelah aku amati..tahun 2008-2009 aku punya tiga minat yang aku ingin kongsikan bersama..ye lah..kawan2 di sana pasti punya minat yang tersendiri kan..dan ada juga yang sama denganku..jom kita tengok apa lah minat ibu Rikazz ni..

*

*

*

*

1...CADAR JUSCO SELECTION

tak tau lah..tiap tiap bulan kalau dah gaji wajib nak g jusco..pas tu g kat bahagian cadar JUSCO SELECTION..cadar2nya harga dlm 35 ke atas lah..bila aku ambil cadar tu mesti B tegur..nak buat apa asyik beli cadar je ni?alah..tu pun marah..tujuannya ialah nak bagi mood berlainan lah kat bilik tu..jadi takdelah bosan tgok cadar yang sama..corak yang sama n colour yang sama..tak mau cadar beropol?panas lah..cadar cotton cukup..tak payah mahal mahal..cuci tak pudar..n selesa..


*

*

*

*

2....BAJU TIDUR

ni lagi satu yang B bising..tak habis habis dengan baju tidur..ada yang sopan dan ada yang seksi..yang seksi tu off course lah untuk menggoda B kan..tapi aku suka lah dengan baju tidur..tapi sejak ada Rikazz..beli baju tido pun nak kene pilih yang mudah aku nak selak bila Rikazz nak menyusu malam malam..


*

*

*

*

3....KERONGSANG

kerongsang mahal mahal tak mau lah..kerongsang yang murah..nampak cute n boleh beli banyak banyak..skang ni hampir semua colour aku ada..seronok bil dpt matching dengan baju..pas tu aku suka brooch binatang..bila nak ngaja surah al fiil(gajah) pakai lah brooch gajah..nak ajar surah an-nahl(lebah) pakailah brooch lebah..dah boleh jadi bahan bantu mengajar kan


kalau kamu..apa minat kamu?

5 comments:

Mummy Fia said...

minat ku?? ku minat kamu..boleh?

mamafaris said...

rizal tu bkn mrh pon..buat2 marah je dlm hati bgelora..pndi isteri aku amek ht...

oh..naz..pndi jgk kamu mlawa..ku ni??bju je fussy tp yg lain hantam apa yg ada..

mama uzma said...

hmm mcm iena..mmg x leh nak buang minat ni...

minta sgt beli baju & kasut..hihi..
keronsang pun suka..tapi suka sgt hilang..tu kadang2 geram tuh..

Naz-Segalanya disini said...

lina..istughfAR bnyk

alah kak..wakTU NAK TIDO JE..

KERongsang ilang?mesti uzma guna tu

-DiraDiya- said...

ku minat cium adam je..
hahaha.. pastu pggil GUDUT kat dia..
smbil dia tnjuk gg selang seli dia 2..
blh ek.. kira minat jgk la 2..

SIGN JANGAN TAK SIGN