Followers

Sponsored By

Tuesday, November 17, 2009

Baby with car contest


inilah gambar yang aku pilih utk contest ni(bukti kat sebelah speaker tu)




Rikazz Qalby Muntasyee Muhamad Rizal
10 bulan
Kereta Persona Medium line
kategori aksi paling sopan(sebab Rikazz duduk bawah..ibu duduk atas)


Hari ni terasa macam relax sikit lah..so aku pun pergi kat mygiveaway blog untuk cari contest yang belum tamat tempoh lagi..so aku terjumpalah BABY WITH CAR CONTEST ni kat blog Mr n Mrs Faiz..Mereka adakan contest ini sempena AGM PROSBOC mereka..sesapa nak join..silalah baca syarat2 nya k..


Contest nih terbuka pada 2 kategori dan setiap kategori ada pemenang untuk baby boy and girl untuk




1st Place, 2nd Place and 3rd Place.




So akan ada12 PEMENANG





Kategori 1
..: Aksi Paling Berani :..
Kategori 2
..: Aksi Paling Sopan :..




1 Hadiah untuk 1 Pemenang .. :








APA YANG NAK KENA WAT? :..





Buat N3 di blog anda berkenaan contest ini dan letakkan gambo anak anda ngah berposing baik punyer kat keta. Keta hendaklah yang telah diluluskan oleh puspakom dan mempunyai no. enjin.




[Keta sorong, keta tolak, keta control, keta yg msk wit 50 sen dua keping kat shopping complex tuh atau len2 keta sejenis dengannyer tak leh ek]
Anak anda leh berposing dimana2 bahagian keta mengikut kreativiti anda dan kebrutalan anak anda [Atas keta leh.. kat bonet leh.. kat bahagian enjin leh.. kat seat belakang leh.. kat seat depan leh.. kat tepi keta.. depan.. belakang.. sumer leh.. bwh keta pon leh.. erk! Time keta tak gerak leh.. time keta tgh bergerak pada kelajuan 120km/j pon leh.. erk!]
Anda leh gunakan keta sendiri atau keta sesapa jek untuk dijadikan latar posing gambo anak anda. [Jenis keta tidak akan memberi apa2 efek pada sesi pengadilan. Nak amik gambo ngan keta keta kancil pon leh ngan BMW 3 series pon leh]
Jarak antara model dan keta mestilah tidak lebih 1cm. Maknanyer kena la bersentuhan ngan keta tuh. Ok! Itu jek yang perlu ada dalam gambo anda. Yer la slalu baby asik ngan keta sorong, walker, katil baby so kita advance skit hehehe~





.. : TERMA DAN SYARAT :..
Terbuka kepada semua pem'blog'2 sekalian [yer la mesti la ada blog kalo tak camner nak wat N3 kan? erk!]
Of kos anda kena memenuhkan bahagian Follower blog kami hehehe [Jadi follower la tuh] dan Add blog kami dalam blog list anda
Letak banner contest di sidebar blog anda. Banner mestilah di'link'kan terus pada contest nih
Letak gambo anak anda beserta nama, umo, jenis kereta dan kalo anda ahli kelab memana keta letak la skali ek [Jenis keta dan samada anda ahli kelab atau tak, x ada kena mengena ngan pemilihan pemenang.. cuma kami sesaja nak tau hehehe] Dan jangan lupa anak anda dicalonkan untuk kategori mana.
Terbuka pada kekanak yang berumur 5 tahun kebawah pada tahun 2009
Setelah siap N3 anda, sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya kami leh menjengah N3 anda
Pemenang akan dipilih berdasarkan of kos kecomelan [sumer baby comel kan] dan gaya posing [mengikut kategori]
Juri-Juri jemputan khas adalah terdiri dari ahli kelab PROSBOC. So adil pada sumer sbb dorang tak kenal anda dan anda pon tak kenal dorang. So diorang 100% akan pilih berdasarkan pada gambar.




Tarikh tutup penyertaan adalah pada 1 Disember 2009 pukul 11.59 mlm.Top 5 bagi each kategori akan diumumkan pada 5 Disember 2009 dan Pemenang akan diumumkan pada7 Disember 2009 bersempena AGM Prosboc

4 comments:

mamafaris said...

ku igt..ku je yg slu sruh faris dok bwk n ku landing baik kat ats..hehe kamu pon sama nazz...isk..isk..

Mr and Mrs Faez said...

Salam

Dah jenguk. Semua cukup. Cuma xde dalam bloglist jek.

Gud Luck!

-DiraDiya- said...

haah la..
ku pn ingt ku je yg slalu suh adam wat cmtu.. (tp adam xdduk.. dia bdri kt bwh 2..)
tp xprnh terpk nk amik pic..
duk amik pic dia bwk kete je..
kuikuikui..

Naz-Segalanya disini said...

wakakak..kak ina n dira..anak anak kita kan sehati sejiwa..mrs faez..saya dah add tau semlm..takpe..nnt saya cek balik k

SIGN JANGAN TAK SIGN