Followers

Sponsored By

Sunday, November 22, 2009

Meronggeng ronggeng di besday party adam harith


Mula2 sekali ibu nazz nak ucap EPI PES BESDAY kepada Ustaz Adam Harith..Lambat ye wish nya?takdelah..dah wish dah on time tapi saja je nak tulis kat blog ni..lepas balik dari Banting aku terus menuju ke rumah Dira..konon konon boleh sampai ontime ler..sbb mmg kami dah ada kat sekitar shah alam tu pkl 1 lagi tau..tapi pusing punya pusing tak jumpa jumpa U5..ntah brapa kali memusing..dan ntah brapa kali kami telah mengacau MR STRAWBERRY dgn kol kami yang sosat di tengah jalan ni..akhirnya..pkl 3.30 baru sampai umah Dira..sampai sampai..kart dah ada..kak ina n lina..semua tgah melayan anak memasing..tapi Dira tak kelihatan..takpelah..lepak lepak jap..

tak lama pas tu amy n aida pong sampai..barulah ku bersalam dgn dira..mujur semua yg ku qadak adiah ada kat party adam..alhamdulillah..pes time jumpa aida..jeles tau tgok irfan berjalan laju..dah ala ala berlari dah..tapi yang Rikazz seronok sbb FIA KISS RIKAZZ..ko ni fia..sume boy ko ngorat ek..mentang mentanglah diko sorang je bunga..ehehehe..takpe takpe..Rikazz suka..dia dah macho sket..tak nanges dah...tengoklah Kolar kemeja Rikazz..skema tau..kikiki..pape pong..best best..cupcake kart pun best..tp kan..ku pelik..sbb kek tu dah menghilang tanpa sempat ku nikmati kelazatan n keindahannya.huhuhu..masa kat umah dira ku tak mengambil gambar..so..tgah tggu gambar dr facebook mereka..ni je gambar yg ku ada..to ADAM IRFAN HARRIS N RAYYAN..adiah tu je yg ibu nazz sempat beli n mampu beli..harap diterima ye

5 comments:

zaza yazid said...

len kali pakai gps naz..br x sosat..hehe

Mummy Fia said...

hua hua hua.. ibu jgn le bg tau.. kam mama mertua kuar angin lintang pukang nya kang.. aaa abes la...

fia tercium t... sbb rikaz gatal.. main kenyit² mata.. kehkehkehkeh

catherinnezehal said...

he3..alah..fia mmg camtu..mentang2 bunga sekuntum..habis sume dia nak try..ha3....

ryan suka sgt hadiah tu..dari mlm td dok main jew...hu3...

Naz-Segalanya disini said...

iza..tulah pasal..silap amek persona biasa..klu tau asyik sosat je baik amek persona se..siap gps

rikazz terkenyit kenyit mata tu sbb tak tahan sakit mata tgok fia ngorat sana sini

alhamdulillah ryann suka..

mr. HarrisBadli said...

harris pon suker gak... thanks nazz.. hehehe.. 1st time jump rikazz.. tgk dlm fb ngan gs nampak kecik jer.. tp tembam gak rikazz yek...

SIGN JANGAN TAK SIGN