Followers

Sponsored By

Saturday, October 3, 2009

Teksi dan Busuk


Tambang teksi dah naik..tu aku tak kisah lah..tapi kan..driver2 ni kene ikut grooming class lah..nape aku ckp macam ni?sebab..aku balik dr kursus tadi naik teksi.sebab nak cepat sampai n malas nak naik bus sebab bawak laptop..klu naik bus nanti kene berhimpit himpit or berdiri kan..lama gak aku tunggu kat bus stand jalan othman tu..teksi tak nampak bayang..bus apatah lagi..tunggu punya tunggu adalah sebijik teksi..driver seorang pakcik memakai kopiah..hui..bagus tu..rasalah selamat sikit..


selamat memang selamat..tapi yang aku tak tahan..bau badan pokcik tu..dah lah teksi pakai aircond..bayangkan bau yang terperangkap tu..waduhh..nak tutup hidung nanti dia kata kita mengejek dia plak..setengah jam aku dlmteksi sbb jammed..huhuhu


aku terpandang piagam pelanggan yang tertepek kat teksi tu..BERPAKAIAN KEMAS..mmg kemas..tapi..bau nya..aku pun bukanlah wangi mana pun..tapi..kita yang bekerja dengan public ni kenalah bersih..sekarang ni minyak wangi bkn mahal sangat pun..perfume ONE DROP PERFUME tu..RM5 je sebotol..botolnya kecik..selit kat poket seluar tu pun takde masalah..agak2 berpeluh badan..calit sikit..wangi satu kereta..hidung pelanggan pun lega..betul tak?

7 comments:

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

betul betul betul..ku kan kalo bau cam tu ku bukak je tingkap.. bl dia tanya nape ku cakap la ku selsema nak bersin sebab ekon.. ekekekekkeee

Cik Amy Sensei said...

salam...

ada kursus apa tu sis..

Naz-Segalanya disini said...

kursus ict..latihn dlm perkhidmatan

Naz-Segalanya disini said...

lina..bgs nyer alsn mu..

-DiraDiya- said...

setuju²..
tp kalo ku kt tmpt nazz pn.. sure ku duk diam² sajee d ctu..
hahaha..

QIQA said...

hahah kalau akak pun akak bukak tingkap..bukak sikit kasi bau..bauan keluar.. nazz bau apa tu..bau ketiakk ke..hehe

Naz-Segalanya disini said...

tu lah dira..serba salah kan..telan je lah bau apa pun yang masuk kat hidung ni.hahaha

kak dia..bau badan yang berpeluh..mcm tak mandi..uwaaaa

SIGN JANGAN TAK SIGN