Followers

Sponsored By

Tuesday, October 27, 2009

Besday Fia


Epi 1st besday Fia..aku dah lama plan nak g..sahabat sejati lah katakan kan..last minute rikazz kene demam campak..aku tetap akn g sbb dah beli adiah..tengah siap siap kat rumah mak mertua plak kol kata nak dtg..dah kecewa dah ni..sbb sume baju dah iron..nampaknya tak dpt makan kek fia jugaklah nampaknya..huhuu..lpas je mak mertuaku dtg dengan rakyat2nya..ku pun terus bersiap..mls nak cantik cantik..trus g umah fia..nak tau adiah apa?kay dlm gambar tu ada teady bear yg nampak kepala kan..ha..tulah adiah rikazz utk fia..kami dah namakan bear tu RIRI..sempena nama Rikaazz.heheh

tu cerita besday fia..aku pun berniat nak wat besday rikazz bulan January ni..tak lama je kan lagi..cuma aku tak tau nak jemput sapa..sebab aku masih tertanya tanya..ada ke org nak dtg umah aku ni klu aku wat besday Rikazz tu?

so kalau jadi aku akan wat AHAD 10JANUARY2010 atau dlm no 100110 ha..tapi besday Rikazz 110110..sempena setahun..sebab besday Rikazz jatuh ari isnin..kenelah buat ahad..

kat mana?

Rumah aku kat JALAN KLANG LAMA KUALA LUMPUR..kwn kwn blogger sekitar KL..agak2lah kan..korang nak datang tak first besday Rikazz?sila tinggalkan komen anda dibawah..

7 comments:

The Queen Of My Heart said...

ALA...AUNTY NK DATANG LAH...BLH KER???HEHEHEH...TP....JAUH PLAK...AUNTY KAT JB... :((

DEKAT2 NGAN B'DAY QIS GAK KAN...B'DAY QIS X PLAN APA2 LG...HEHEHE...

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

lobi nampak....

ku mesti la datang. kang riri tu takde kawan plak.. ku kene buat bajet ni bederet siot besday........

-DiraDiya- said...

kamu yg bernama nazz..
walau kamu xajk.. mmg kami adam n family akn dtg..
promis!!.. (kalo xde aral lintang pukang..)
kamu jgn lupa ye..
22/11 ni insyAllah ku wat bday adam..
kamu sefamily wajib dtg hokey..

Naz-Segalanya disini said...

ho..qis kat jb ke?boleh je dtg..dialu alukan..
jb part mana.sbb ibu rikazz dulu dok masai..

lina..nak bg riri partner ke..besh nya..

dira..ku merajuk klu dikau tak dtg..

eRiNsZ said...

weoll dari klantan ni x bleh g ker?
tringat jln klang lama hehehe..

dolu praktikum kat sk taman desa..
knangan tu beb

mamafaris said...

farisnyer 1st besday on 2nd jan (saturdy)..insyaAlllah ku buat mkn2..so naz n kamu..kamu..semua wajib dtg rmh ku dl..nxt wk bru g rmh naz..bule??haaa..ni bru btl2 lobi nih..

lina: start bln 10 ni mayb smpi bln 3 thn dpn mmg bederet ank kwn2 yg 1st besday nih.nk budget beli hadiah sedondon ok x..

fieza said...

Insyaallah.....tempat tak ler jauh....kalau keadaan mengizinkan...

SIGN JANGAN TAK SIGN