Followers

Sponsored By

Monday, October 5, 2009

Perjalanan yang tiada gambar..

Pagi yang cerah setelah bersiap mengemas rumah..maka perjalanan hujung minggu dimulakan setelah seharian pada hari sabtu ku terperap di sekolah dan rumah.Perjalanan dimulakan dengan destinasi pertama KG BUKIT NAGA KLANG.Rumah saper tu?rumah amy mama harith irfan..tak susah nak cari rumah Amy memandangkan tu kawasan B berdating dulu dulu..lagipun arahan yg amy bagi mmg mudah nak jumpa..Sampai kat rumah Amy..suami amy yang sambut.Irfan tido..Rikazz pun tido..tapi bila letak je kat toto spongebob irfan..rikazz pun bgn..mekaseh diucapkan kepada amy atas jemputan itu..
Destinasi kedua ialah rumah terbukak kak ina kat BANDAR PUTERI KLANG...jalan sekali dgn amy..sampai sana uihh ramai org..siap pasang khemah lagi..Disambut oleh Lina mama fia..bukan kak ina yer?waktu sampai tu yang dah ada Ila n family..Jun n family..Lina n family..tak lama pas tu Ina Alisha n family..Kart n hubby dan paling awal sangattttt Dira ler..Dira..ku teringin nak tgok dirimu berbaju kurung..boleh tak tunaikan hajatku ini?????mengidam ni..rumah kak ina dah mcm nursery..penuh dengan baby baby besar dan kecik..seronok tgok keletah anak anak ni..masing2 tunjuk skill..balang kuih kak ina menjadi sasaran anak anak frenster ini..dulu jumpa..fia baru pandai merangkak..faris n alisha dah meniarap..rikazz dah angkat punggung..wafiq n aqil masih baring2 lagi..kali ni jumpa..wafiq dengan combat crawl nya..fia dah pandai lari..faris n alisha dah merangkak..aqil dah duduk..rikazz dah diri ..kalau dulu rambut yang ada jarang2 sekarang masing masing dah penuh kepala..masa jumpa kali petama..irfan tak jadi datang..kart n dira pun sama..skang sume ada..beshhhh..lepas ni jumpa kat besday fia plak..uwaaa..dapat datang tak?paper pun kepada kwn kwn yg membagi rikazz duet raya mekaseh banyak banyak k..

6 comments:

mamafaris said...

thank a lots nazz dtg gak..kira awal gak...nnti kita serbu rmh lina plak..ku jg tringin tgk dira pkai bju kurung...plssssssssss dira..confirm kitorg asik pndg u jer..

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

hahahahaaaaa.. nampaknya.. hanya ku saja yg tgk Dira bebaju kurung.. Dira time keje je sopan bagai.. kat luar ibu rockkkk!!!!

nnt kalo kami kuar lunch sesama ku curi2 amek gambo dira yer pastu ku tepek.. muaahahahahaaa...

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

nazz kalo rizal keje dikau tepon je ku kerah bala tentera ku menjemputmu dirumah.. siap antokan balik.. pakej..!

-DiraDiya- said...

wahahahaha..
sure nazz nk baby girl la 2..
siap mengidam nk tgk ku pkai bju kurung..
hahahahaha..
yeeeeeeee.. lina sj yg prnh tgk ku berbaju kurung..
sbb ku berbaju kurung hnya pd ari isnin.. rabu n jumaat..
selasa n khamis.. ofis outfit..
sbtu.. ahd??.. lu pk la sdri..
miahahaha.. tp kesah bnr..
kamu.. kamu n kamu ada no fon c berry strawberry kn?..
kamu² tnya dia.. knp dia xbg ku pkai bju kurung ari smlm???..
huaaaaaaaaaaaaaa.. ku isteri solehah.. dgr ckp laki..

-DiraDiya- said...

lupa..
blog ni jgk ku boikot 24minits sbb x tggu ku utk sesi fotogediksssss..
miahahaha..

Naz-Segalanya disini said...

tgok dira..rmai yg nak tgok ni..

lina..dtg sapa nak amek?lina nak amek naik beskal fia ke?

dira..pakailah baju kurung

SIGN JANGAN TAK SIGN