Followers

Sponsored By

Wednesday, October 14, 2009

ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL






RIKAZZ QALBY MUNTASYEE

9BULAN



Contest Contest Contest..rajin join tapi tak pernah menang..sedihkan..perlukah aku berputus asa..Sekali tgah view komen Babyibu..tetiba aku terbaca komen dr smileykidz yang nak anjurkan contest..contest SENYUMAN CERIA SI COMEL..senyuman anak pastinya menjadi penawar hati kita kan..so nak tau lebih lanjut..kat bwh ni k..








Buat julung2 kalinya, SMILEYKIDZ ingin menganjurkan
ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.
Hadiah yang ditawarkan adalah:
Pemenang Utama x 1 org:
Outdoor fotografi selama 1 jam
~unlimited shots~
~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~
******************
Pemenang sampingan x 2 org:
Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50
So apa tunggu lagi???
Sertai online contest ini sekarang. :)
Online contest ini di buka dari tarikh:
15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.
Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.


Cara2 penyertaan?
Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda


Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini


Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda


Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.


Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya.


Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .


AMARAN: no link back will be disqualified


Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.


Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:
Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.
Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!
Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.
Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.
SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira
****************************************Contoh gambar senyuman ceria si comel adalah seperti banner contest ni.Ceria kan senyuman tu?Tapi sebab anak sendiri so automatik disqualified. ha ha haSO apa tunggu lagi??Jangan tunggu lama lama .. nanti lama lama.. langsung terlupa buat entri .....Kalau ada sebarang pertanyaan, emailkan ke smileykidz.photo@gmail.com.


SWEET TAK SENYUMAN SI RIKAZZ TU?

6 comments:

-DiraDiya- said...

msuk la contest yg lina wat 2 plk..

The Queen Of My Heart said...

comeii ler yg rikazz senyum kat stroller tue...

Gud Luck Rikazz!!!

Naz-Segalanya disini said...

dira..ku nak masuk tp takde gambar rikazz comot lah

Naz-Segalanya disini said...

mummy qis..thanks yer

-DiraDiya- said...

alah..
x comot pn xpe..
jnji pic dia tgh mkn..

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ

Terima kasih kerana join ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.
Entri ini telah dinilai.

Good Luck!!
:)

~nannoor
Smileykidz Photography

SIGN JANGAN TAK SIGN