Followers

Sponsored By

Saturday, October 10, 2009

Rikazz turn to 9month


Alhamdulillah..11oktober2009 genaplah usia rikazz qalby muntasyee 9bulan..dah banyak perkembangan rikazz yang boleh dibanggakan..nak tau apa n sampai mana perkembangan rikazz?its mean apa yang rikazz dah capai sepanjang rikazz 8bulan yg lepas


-paling obvious..rikazz dah berjalan yer masa dia masuk usia 8bulan.Tp seminggu yang lepas sudah makin panjang langkahnya..alhamdulillah.

-Rikazz dah pandai tepuk tangan

-Rikazz dah ada 4batang gigi..2dibawah (awal 8bulan) 2 diatas (akhir 8bulan)

-Sudah semakin fokus kepada benda2 halus(kutip semut kat dinding dengan jari)

-Sudah pandai tegur orang

-Bila kita cakap kat phone dia dah pandai jawab

-Lari dalam walker

-Dah pandai dance bila dgr lagu

-suka makan tisu?adoiii..

-pandai sebut mama n abaaaa

-rajin mengemas rumah


tu je lah kot yang ingat..klu ada lagi nanti ku tambah yer..berjalan sudah..skang ibu tgah tunggu rikazz pandai cakap plak..gd luck qalby ibu





tu je lah nak citer nya

10 comments:

adda said...

cutenyer gambar nih.. kt studio ker? hepi 9 mths rikazz

The Queen Of My Heart said...

Lebih kurang ngan umur Qis...wah best nyer dh pandai jln umur 8bln...Qis barulah nk mula merangkak...Kiut this pic...

Naz-Segalanya disini said...

ye adda..gambar studio ms first syawal ari tu..me kaseh auntie adda kata rikazz cute.hehehe

Naz-Segalanya disini said...

ye mmg lebih kurg umur qis..qis 8jan..rikazz 11jan..thanks aunty mummy qis..

SheLa^^ZuL said...

selamat hari raya..
nnt jawab tag dr blog saya yer...tq.. :)

Mummy_Sofea said...

alolo..sgt cute si rikazz posing ngn baju melayu ni...cptnya rikazz da pndai jalan...pasni leh ckp plak...

Naz-Segalanya disini said...

ha a dyla..harap2 jgn lah lambat sgt dia cakap.orang kata cepat jalan lambat ckp kan

-DiraDiya- said...

sgt comeyllllllllllll..
knp adam xde pic kt studio jgk ek??..
aishhhhhhhh..

Naz-Segalanya disini said...

tu lah pasal..sebelum dia setahun better g amek..ni pun naz g studio adik ipaq..

Mrs. Adz said...

ala cutenye dia..pic kat studio ke tu..happy 9 month rikazz

SIGN JANGAN TAK SIGN