Followers

Sponsored By

Thursday, October 1, 2009

Jom ramaikan open house faris


Hai kawan2..pe khabar semua?aku sehat walafiat..eh..mcm surat plak..dah 2 hari tak post entry..takde topik nak tulis..bila ujung minggu menjelma..nak plak masih di bulan syawal..banyaklah jemputan2 ke open house..yg tak open pun akan menerima kunjungan tamu..aku pun sama..hari sabtu ada jemputan ke rumah kart..tapi last minute..bos bagitau ari sabtu ada kursus LADAP la..tambahan plak my B kije..tak dpt lah ku menyerbu rumah Kart..maaf ye kart.Namun kak naz tetap nak jejakkan kaki ke rumah Kart pada hari yang berikutnya.

Ahad plak..ada open house kat umah kak ina..org lain panggil daisy..tapi aku dah selesa panggil kak ina..rumahnya di Bandar Puteri Klang..aku dah pernah sampai rumah kak ina sebelum ni..kak ina je yang masih tak kenal jalan ke rumah burukku.huhuhu..so sad..bahasa arab nya...haziin jiddan..terkena plak B cuti..aku sepatutnya kene g Kelab Golf Bukit Kiara..ada AGM..males lah..lantak ler kosong 5 markah kat borang prestasi..yg penting hari Ahad adalah hari untuk beronggeng.So aku nak le g umah kak ina..nak jumpa Lina Fia..Dira Adam..Kart Rayyan dan yang terbaru Amy Irfan..agak2 Aida Harris ada tak?dengar citer Jun Wafiq pun nak datang..datang jangan tak datang..kasi habis itu hidangan..

So disebabkan Dira n Lina nak dtg lepas Zuhur..aku nak melencong ke rumah Amy Irfan dulu..then lpas solat bertolak ke rumah kak Ina..

psstt..tak nak set tema colour baju ke?ada cadangan?

3 comments:

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

insya Allah Eiymann & co. will be there too..

Mummy Wafiq said...

naz
tema 'berkaler kaler' je la..kalo sedondon kang xtau plak ni asben sape..yg tu anak sape..ni mak kpd sape..hehehe

mamafaris said...

waaa...akk suka nazz tlg sebar2 kn jemputan..syg syg muah muah

akk ni buta IT..xreti nk nk jmput camne...

SIGN JANGAN TAK SIGN