Followers

Sponsored By

Sunday, October 18, 2009

Rikazz yang demam setelah pulang dari UTARA

sedih tengok rikazz

Baru je aku cerita cerita dengan kengkawan yang Rikazz belum pernah demam sepanjang dia dilahirkan..setakat hangat sedikit tu tidak berapa merisaukan..itu pun masa usia rikazz 3bulan..tapi kali ni..badan rikazz panas..rikazz merengek..serba salah rengekannya..gerak badan juga tak menentu..Kawan kawan kata sebelum anak berusia setahun mesti ada sekali dia diserang demam teruk..masa aku dengar tu..hati risau sbb rikazz belu lagi melalui saat itu..aku n family baru sahaja tiba di KL pada pkl 3 pagi 18okt..memang berjalan sakan lah..lepas menghantar adik merisik di Baling kami ke Kulim ada open house..pas tu g Kota Setar Plak..pas tu terus ke PENANG..naik feri dan jambatan Pulau Pinang..semuanya pertama kali utk ibu rikazz sekeluarga..tapi sepanjang di sana Rikazz epy je..asyik tayang skill nya berjalan je..tapi tgahari tadi..badan rikazz panas..abah rikazz plak kerja..ibu rikazz plak tak pandai drive..sian rikazz..cepat sembuh anak ibu..

3 comments:

The Queen Of My Heart said...

ala...cian nyer rikazz demam... mesti risau kan...Qis pon pernah gak demam teruk...nangis sepanjang mlm...badan kemain panas lagik...tp rupa2 nyer qis demam nk tumbuh gigi...

hopefully rikazz cepat sembuh yer dear!!!

Naz-Segalanya disini said...

mekaseh aunty lily atas doamu itu

winarizull said...

deman nak berjalan cepat tu...teruskan bg minum air yg byk ok...insyallah rikazz sembuh

SIGN JANGAN TAK SIGN