Followers

Sponsored By

Saturday, October 24, 2009

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST


RIKAZZ QALBY MUNTASYEE
9BULAN

baju biru rikazz?fuh terlalu le banyakkkk..tapi nak pilih yang mana ek?sila lihat..gambar itu ye




secara rasminya contest ini dilancarkan dari:
24 October 2009 hingga 17 November 2009
TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower saya secara langsung & tak langsung
2. Dengan Sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER saya di Blog ini..
3. Linkkan -elizakru.blogspot.com di blog anda
4. Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini
5. Sila buat special entry utk contest ini dan upload 1 keping gambar anak uols in blue..tak kisah la pakai baju biru ke, kasut biru ke, as long ada biru
6. Sila link kan url blog anda di comment saya ini bagi memudahkan saya melihat pernyertaan anda.
7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional berdasarkan kecomelan baby dan kualiti gambar serta gambar yg menarik perhatian juri
8. Had umur baby uols :- newborn ~ 5 tahun
9. Oleh sebab ini kali yg ke 5 punye anniversary, so akan ada 5 pemenang ..hadiahnya? tungguuuuu.........
nape ku pertaruhkan gambar itu?sebab syarat no 7..gambar ni diambil di studio oleh jurugambar pro tau.ehehehe..
silalah join kawan2

7 comments:

E.L.I.Z.A said...

Salam iburikaz,
wah menarik betul gambar tu..eli suka!

overall, lulus >_<

Mrs. Adz said...

ala cute la..macamleh menang je..good luck ye

The Queen Of My Heart said...

encem nyer rikazz...

gud luck rikazz!!!

Huda said...

gud luck rikazz!! :)

Naz-Segalanya disini said...

mekaseh eli..alhamdulillah dah lulus..

ish adz..takleh kata dulu..selama ni naz mmg tak pernH menang..

thanks aunty lili n aunty huda

Putra Mama said...

comelnyer berbaju melayu biru.. sure leh menang nih.. ;)

Naz-Segalanya disini said...

bertuah lah kalau menang.huhuhu

SIGN JANGAN TAK SIGN