Followers

Sponsored By

Thursday, August 27, 2009

Terima kasih Dira

Hari ini ku sangat gembira..sebab pagi pagi tadi aku mintak dira tolong mengadjust blog aku yang sudah tunggang terbalik ini..hatiku sangat gembira kerana dira dengan murah hati telah membantuku mengadjust blog ni..pas ni..bolehlah aku letak mcm mcm application n widget lagi kat sini.miahahaha..ait..macam ketawa dira plak..

Ingat tentang baby Dami hanie?tadi aku mesej mek.mek kata result darah n tulang belakang tu ok.tiada sebarang penyakit yang bertandang.keadaan panas hanie pun sudah berkurangan.sangat baik servis di PPUM tu.cuma doktor masih lagi memantau hanie dan ujian demi ujian masih dilakukan bagi memastikan semuanya memang confirm ok..

sapa nak tgok gambar rikaz pakai songkok boleh tgok kat sidebar aku.kat situ je boleh msk gambar.huhuhu..dlm entry tak boleh..uwa!!!

6 comments:

-DiraDiya- said...

yuhuuuuuuuuu..
adoi.. jgn la smpai wat entry.. malu ai..
ku org ptama agknya tgk rikaz pkai songkok..
nk bli songkok n sampin kt adam jgk..
huaaaaaaaaaa..

Naz-Segalanya disini said...

hahaha..sebenarnya ku promote dira.almaklum ler.skang dah buat tutorial kat blog

~ms julie~ said...

ustazah naz org johor ker?? wahh..shopping raya kat angsana tak ajak ponnnnnnnn..huawa3

Naz-Segalanya disini said...

mmg asal sini pun julie.ni kat umah mak kat kulai.dulu dok masai

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

oooo guna pembantu yerk!!!

ku ni tekangkang2 bace coding siang malam..nak nyiapkannya..

tak aci tak aci...!!!

mrs izah azli said...

salam naz, kalu x keberatan la kan... cemana nak adjust blog nih? puas duk mngodek, x jper2 lg tempatnyer...

SIGN JANGAN TAK SIGN