Followers

Sponsored By

Thursday, August 27, 2009

Tercapai Hajatku

Yeyey..dah beli songkok raya n sampin rikazz.Tadi ajak mak n adik jalan jalan kat angsana..Kami carilah semua tu.comelnyer tengok rikazz pakai songkok.Rikazz pakai songkok saiz 18..n sampin songket rikazz harganya 2ORM.Banyak sangat baju ready made n pilihan best sgt kat PLAZA ANGSANA JOHOR BAHRU.tak sabar nak pakaikan rikazz baju melayu siap sepasang.Gambar?sungguh mendukacitakan.Aku kat kampung tak bawak cabel lah...huhuhu..nak tanya..sidebar aku kat bawah ke?bila aku view ok je.sidebar ada kat tepi dengan jayanya..Takpelah..nak mintak tolong dira buat 3column untk aku n adjust apa yg sepatutnya..DIRAAAA...BOLEH KAN...

4 comments:

adda said...

wah, mesti ensem rikazz pakai baju n songkok baru kan

sygDsyg said...

salam naz, lma tol tk menjengah umah naz, byk entry terlepas sebabnya... adif n mr hubby tak sihat... anum pn dahbli baju sampin n songkok utk adif .... tk sabar eikk ... bila bca entry "sms dari mek dan anaknya hanie" rase nk menitis air mata ... anum bab2 anak ni mmg sensetip skett ... yelah kita dah rse sakit melahirkan ... harap mek tabah harungi dugaan dan setiap yg berlaku pasti ada hikmahnya ... sory n3 panjang lebar. hehhe

QIQA said...

wah..sedondon laa QA dan rikazz ye..

Mrs. Asida said...

Mesti seronok tgk anak pakai baju melayu. :) Asid pun tak sabar nak tengok Ash pakai baju melayu. Tak ada samping pun. Oklah tu.. hehe :)

SIGN JANGAN TAK SIGN