Followers

Sponsored By

Thursday, August 13, 2009

PENAJA CONTEST YANG BAIK HATI

SALAM!!!
KENGKAWAN MERANGKAP PARA PESERTA CONTEST BAJU RAYA SEDONDON..
ANDA MASIH TERTANYA TANYA KAN..APA HADIAHNYER?
NAK TAU?

KALAU NAK TAU..MEREKA MEREKA YG DIBAWAH NI ADALAH PENAJA2 YANG SANGAT BERMURAH HATI NAK TAJA CONTEST NI..KALAU NAK TAU ADIAH KORANG..TENGOK LAH SENDIRI...HEHEHE

PENAJA PERTAMA

SOFIYA BROOCH SHOP.

Ha..pemilik kedai ni namanya PUAN MAI.kat kedai dia ni..broochh..huiii..cute cute n up to date.Bukan je brooch dia jual minyak wangi gak...minyak wangi apa?tengok lah dulu kedai dia.Dah nak raya ni..tak payah jalan2.penatt..klik je kat kedai dia..anda pasti menawan dan tertawan.sila klik di link bwh k...

http://kedaionline.net/












PENAJA KEDUA

BOUTIQUE CHANTEKK

Apa yang cantik tu?
Butik ini menjual pelbagai jenis kain yang lain dari yang lain.Ha..sapa nak kain sekayu tu?cari je lah kat butik ni k.
Selain tu..butik ini turut menjual SHAWL yang menjadi pilihan ramai.cantik pulok tu..nak raya ni..apa lagi..jom layanzz BOUTIQUE CHANTEKK

http://chantekdheartyku.blogspot.com/


BoutiQue Chantek

PENAJA KETIGA

KHAYRA BEAUTY SHOPPE.

Nak cantik?carik ler PN ILA yang baik hati ni.
kat shop ni ada jual pelbagai jenis SELENDANG n SHAWL menawan..
BLOG ni senag sangat nak view tau.
Senang nak buat pilihan...

http://khayra-beauty-shoppe.blogspot.com/

khayra-beauty-shoppe

PENAJA KEEMPAT

SELERA KAK MAH

Blog ni menjual pelbagai jenis serunding yg diimport eksport dari Negeri Cik Siti Wan Kembang.
Bulan puasa n raya..kalau takde serunding rasa tak sempurna pulokk..Agak2 korang teringin nak makan serunding yang mana?Pergila tgok kat..

http://www.selerahasmah.blogspot.com/

PENAJA KELIMA

ONLINE MUSLIMAH BOUTIQUE

Sebuah blog yang menduduki tempat ke26 dari 100 top Malaysian blogger tau.
Menjual pelbagai jenis tudung terkini.
Cantik2 tuuu..nak tau hadiah korang apa?
apa kata lawati lah

http://www.mama-homebiz.blogspot.com/









PENAJA KEENAM

LYNN SHOPPE N COLLECTION

Bagi sesiapa yang belum memiliki baju raya..dan mencari yg ready made?
Apa kata pergi ke LYNN SHOPPE ni..banyak baju cun cun..untuk ibu n anak pun ada.
Jom layannn

http://www.lynn-shoppe.blogspot.com/


PENAJA KE TUJUH

Ni blog saya daaaa

KERONGSANG HALL

http://kerongsangnazla.blogspot.com/

21 comments:

kakngah said...
This comment has been removed by the author.
my little family said...

wow! bestnya adiah2 yg ditaja.. sronotnya klu dpt.. kasi la adiah kat peserta 1-5...hahaha

sygDsyg said...

naz, sy dah wat syarat2 nya ... so sila la lawat blog http://anum-azrin.blogspot.com/2009/08/my-1st-contest.html

Roha said...

nampak menarik hadiah2 yg di taja. Hope dapat menang salah satu.....Hik!

Naz-Segalanya disini said...

selain dr pemenang tempat 1-3..ada gak yg sudi taja adiah saguhati n adiah misteri tau.wahahahaha..apa lagi..ajak ler kengkawan yg lain masuk..tarikh tutup 22ogos..

liana said...

wah, sngat menarik hadiahnya.kalau dpt first prize dpt sumer ker?hehehe

Naz-Segalanya disini said...

agak2 liyana..dapat tak semua?hihihi

aNiS tHe BumbleBee said...

salam ibu rikazz..
sy nk join boley..sy dah follow syarat2nye..ini link saya ye..jemputlah lawat.http://anisthebumblebee.blogspot.com/2009/08/contest-baju-raya-sedondon.html

hehe..salam kenal..smoga perkenalan ini kekal hendaknya..

liana said...

kalau dpt sumer, bestnya.mestilah saya nak menang...

mama zharfan said...

wow!!! lumayan...hadiah raya lah ni!! sooo lucky lah all the 6 winners nanti!! :) me praying for rezeki to win ;)

(jgn lupa list kan my entry yer)

http://suzie284.blogspot.com/2009/08/contest-baju-raya-sedondon.html

tq!!

mummy_ayu said...

wah..hadiah meriah! banyak sponser ek..baguih la..sapa la yang menang ye..good luck to semua!

aiDieNa said...

Waaa... byk penaja rupernyer...

Nanti bleh lar taja contest saya plaks... ahakz... ;)

Anonymous said...

menarik.. sangat menarik adiah yang dtawarkan.. ada can ke menang ek??

adiah serundin yang best tu!!

silalah melawat... http://idasofina.blog.friendster.com/2009/08/raya-sedondonraya-sedondon/

from ummu muaz..

defina said...

salam kenal tuan rumah,
wah, bukan main menarik lagi hadiah, mesti ramai yang nak join contest ni...

Mamamanja said...

banyaknya penaja... bestnya kalo menang

$WeeT HoNeY said...

salam perkenalan...
macam best jek contest ni...
nak try gak lah.... mudah2an bleh menang.. hheheheheee

CikMin said...

wah...byk nyer penaja...bes la adiah2 nyer...

Aimy Comel said...

syioknya syioknya.....nak shawl nak shawl

Farasela said...

byknyer sponsor...bestnyer...sy dah join contest td...dah byk komen kat n3 n3 u yg ada...tp komen mmg ikhlas ye, bkn hanya khas utk contest...hehehe...salam perkenalan...

AziE-rAh said...

Wow... Best nyer...
Ramai plak tu penaja... Harap2 dapat salah satu hadiah tue..

AziE-rAh said...

Syarat dah siap,
Lawat la link saya yer...
http://mawar-ayu.blogspot.com/2009/08/contest-baju-raya-sedondon.html

SIGN JANGAN TAK SIGN