Followers

Sponsored By

Sunday, August 23, 2009

KEPUTUSAN RASMI CONTEST BAJU RAYA SEDONDON

Salam kepada para peserta semua...

Malas nak simpan2 keputusan pertandingan ni.

So..naz nak umumkan keputusannya..

Hadiah untuk para pemenang mengikut kedudukan akan diberitahu kemudian k..


Jeng jeng jeng....

Naz akan mulakan dengan HADIAH MISTERI...

Hadiah misteri ini diberikan kepada penyertaan ke...

SEMBILAN

Dimenangi oleh




http://h-n-i.blogspot.com/







PENYERTAAN KE

LAPAN





http://gugu-gaga-alisha.blogspot.com/



PENYERTAAN KE

ENAM




http://bukhairiah.blogspot.com/





PENYERTAAN KE

DUA




http://nattdonenonly.blogspot.com/













Seterusnya..hadiah saguhati diberikan kepada 4 orang peserta..



SAGUHATI KE 4

http://iedaluvsham.blogspot.com/





SAGUHATI KE 3


http://ecarnazrin.blogspot.com/













SAGUHATI KE 2

http://ayurazak.blogspot.com/







SAGUHATI PERTAMA




http://fadoubled98.blogspot.com/













BAGI HADIAH UTAMA...













TEMPAT KETIGA

www.mrsconkuiqe.blogspot.com













TEMPAT KEDUA







http://padnani.blogspot.com/



JOHAN CONTEST BAJU RAYA SEDONDON





http://fieza-mamacun.blogspot.com/









Tahniah kepada para pemenang.Kepada IEDALUVSHAM..naz mohon maaf kerana tak dapat publish gambar ieda..ada masalah sikit.Lain kali naz try upload k.

KEPADA PARA PEMENANG..SILA sms NAMA n ALAMAT n NO HP ke 0176627114.

SEJUTA UCAPAN TERIMA KASIH Naz ucapka kepada semua para peserta.Maaf sekiranya keputusan ini tidak sesuai dek mata org lain.Semua penyertaan yang lambat naz terima n adili cuma naz tak dpt nak upload gambar atas sebab masalah laptop naz k..HARAP MAAF.



















































22 comments:

Mamamanja said...

tahniah pada yg menang

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

wahh..weolls menang consolation prize..best2..thnx nazz n juries!!

Naz-Segalanya disini said...

terima kasih yer mamamanja join contest ni

Naz-Segalanya disini said...

tahniah gaks utk kak ecar

ayang said...

wah best tu.. tahniah kepada pemenang.. hehe

Kerol+Natt=Adam said...

hehe pes time dpt adiah join contest..tenkui k.naz..tahniah pd sumer pemenang n ingt xde sorg pn pengalah..huhuhu

PadNani~~{@ said...

salam Naz

tak sangkanya nani dapat 2nd place..seronok sgt:)
TAHNIAH pada semua ye!
n MANY THANKS pada Naz, para juri dan para sponsor hadiah:)

Take care all!

.:Iz-AnN (",):. said...

wahhh...menang entry yang ke 9 tu...behnya...sangat s0not...mekasih naz...

mummyseri said...

tahniah untuk semua yg berjaya..:)

fieza said...

Alhamdulillah....rezeki namanyer...tak taupun menang...kalau SERI tak leave comment kat CBOX...anyway thank you very much....first time joint contest kat blog macam ni...lebih bersemangat nak joint contest-contest yang lain ....TAHNIAH untuk kengkawan yang lain.

Naz-Segalanya disini said...

tahniah utk semua k..

sya said...

tahniah kepada semua pemenang.. :D

adda said...

w/pun x sempat nak join contest ni namun ku ingin mengucapkan tahniah kepada pemenang.. mmg sedondon hehe

Mrs. Asida said...

Tahniah kepada yang menang.. :)

Honey said...

Alaaa ....

puan punyer said...

ku sudah kalah........ hehe adat pertandingan. tahniah kepada pemenang

asmieyra said...

tahniah semua pemenang,best yer kalo tersenarai..takper...tunggu ler next giveaway plaks..huhu...chayokkkk

my little family said...

TQ ekk sbb dpt adiah..suke2..tp betul2 xsangka..klu mama tisya tak bgtau mmg MA xtau ni sbb bz sket skrg. TQ again..hehe

kakyong said...

dah kuor result ya..

tahniah mama-cun... & semua yg menang..
memang cantik2 lah kalo sekeluarga sedondon..

hang_lipur said...

tahniah kpd pemenang... kite dah join... tp rupanyer dah lps due date! huhuhuhu lambat laaa tau... :-(

sygDsyg said...

huhu tk menang ... nmpknya kne try len kali laks ... tk terlmbt lgik kot nk ucap tahniah pda yg menang ...

iedaLUVsham said...

thanx kak naz! hehehe!!! lambat ieda tau result coz kat kg, huhuhu!! thanx ek ;)

SIGN JANGAN TAK SIGN