Followers

Sponsored By

Saturday, August 15, 2009

Kisah rikazz duduk

Ingat tak entry rikazz 7buln?aku ada state kat situ yg rikazz sedang sibuk nak duduk kan.esoknyer..tepat dia 7bln..dia dah duduk sendiri..lpas merangkak...dia tolak tgn dia..tegakkan bdn..tarik kaki yg terlipat..trus duduk..ms tu dia tgh main ngan abah dia..seronoknyer ibu..hari ni plak rikazz sudah tergolek cat..krn percubaan dia nak tarik kaki sebelah kanan tak berjaya..tergolek golek ler anakku itu..mujur tak nanges..adat lah kan..budak makin lasak..jatuh terhantuk tu biasa.tp kiter sbg guardian kene ler tgok tgok...go go qalby muntasyee

22 comments:

aNiS tHe BumbleBee said...

congrats to rikazz!!

liana said...

rikazz, cepat2 belajar berdiri n berjalan tau.bagi ibu senam kejar rikazz...hehehe

Naz-Segalanya disini said...

mekaseh aunti anis..

liana..memang tak sbr tgok dia jalan.tak larat dukung.dia dah tak reti diam

liana said...

haa..nanti dia dah pandai jalan lg x senang duduk kite dibuatnya tau naz...

sitisifir10 said...

Satu lagi kemajuan rikazz...bayangkan saya yang beranak 4 ni melihat anak2 meningkat dari satu tahap ke satu tahap...sangat mengujakan!!!

Naz-Segalanya disini said...

hahaha..siti..naz ingt nak anak 8.agak2nyer boleh tercapai tak?

hanim said...

soo sweet..mesti sonok sgt naz dpt peluang tgk sdr first time dia dpt duduk tu kan..

Cik CT said...

congratz rikazz...aqeel haziq skrg asah bakat dgn suara...hadoi..slagi tkde org pay attention kt dia,slagi tu la jerit...

MAMADANISH78 said...

wah..terernya rikazz..
danish dulu genap2 lapan bulan dia duduk...:)
mmg happy la yg amat sangat masa tu tau..lagi2 masa danish first time berjalan...mmg la tak dapat nk bygkan perasaaan masa tu..

Watie Aziz said...

wah ..bestkan tgk anak dah pandai nak duduk ..i dulu pun sama rasa teruja giler ..

er..nama anak u unik lah ..i likeeeee....hehehe

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

caya lah rikazz.. pasni makin ligat la dia..

saya dah bagi link saya kat entry contest baju sedondon, tapi takut ibu rikazz tak perasan.. saya letak lagi kat sini yer.. jom tengok ...
http://mamafarhan.blogspot.com/2009/08/contest-baju-raya-sedondon.html

mummy_ayu said...

salam..dah join dah contest..busy ngan opis baru...nasib sempat join..
mana gambar rikazz duduk?

miezaniera said...

wahh 1 perkembangan yg bagus..tahniah rikazz..pasni belajar berdiri pulak tau hehe ;D

Shifa said...

pasni rikaz ajak mak dia jogging plak..
hehe..

defina said...

wah, nanti jangan lupa masukkan video rikazz yang semakin aktif tu yer....mesti cute :)

sygDsyg said...

salam, wah tahniah rikaz dah duduk ye ... pasni klu dah jalan siap la ibu dia ... jawabnya dok ngejo rikaz la ...

naz, mcm mna ngan contest baju raya tuh?? sy dah masuk so agak2 layak menyertainya tak?? jom lew jenjln kat umah sy pulak ea.

Mamamanja said...

dah mula merangkak nanti letih dibuatnya..

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

ibu rikazz, jangan lupa tengok blog saya tau.. saya dah join ..

http://mamafarhan.blogspot.com/2009/08/contest-baju-raya-sedondon.html

Farasela said...

cepatnyer anak u duduk...anak sayer lum lg...baru menyiarap tergolek2...move pon x...semangat sgt kot dia...

CtiE zAr said...

alya pandai duk lbh kurang sama ngn rakazz la..rase mcm cepat jea lase berlalu huhu..

puan punyer said...

wahhhhhh dah pandai duduk......

Naz-Segalanya disini said...

Gambar rikazz duduk ada.tp tak smpat nak upload lagi.rikazz dah merangkak dah..dia merangkak dulu baru duduk.ni tgah sibuk berdiri plak.tak sabar sabar ler dia u

SIGN JANGAN TAK SIGN