Followers

Sponsored By

Monday, August 10, 2009

KOLEKSI GAMBAR PESERTA.
































































































































































































































































































































































































































































































Agak2 mana yg cun?

Kepada kawan2..ini sahajalah gambar yang dapat Naz copy..semuanya ada disini.Andaikata gambar dia takde kat sini..itu antara sebabnya

1. page cannot found

2.ha..nak cilok gambar saya yer

3.tak tau lah kenapa takleh copy


Naz tak kira sangat syarat tu.asalkan gambar nyer boleh dicopy disini.naz terima jer.

Jadi sila cek gambar gambar anda yer.


Gambar akan diadili oleh tukang2 jahit profesional.eheks..tunguu keputusannya k


































21 comments:

LuVidA^^ said...

pink veteren!! :D

Naz-Segalanya disini said...

hehehe..ida..pemenang ditentukan oleh org luar yg memang takde blog.hihihi..akk maleh nak gune undi mengundi ni..lambat..pas tu..tak adil bg org yg takde ramai follower kan..sian mereka.HIDUP PINK VETERAN!hehehe

Huda said...

comey2 mereka ni kan?huda pun nak joinla..nnti huda wat entry nye :)

kakngah said...

geng cokolat...
muahahha!!!
sndr punyer sndr puji.. ahaks!

CT said...

wahhhhh ramai juga saingan...eheh semua pun cun-cun belaka

.:Iz-AnN (",):. said...

hurmm...saya tak layak masuk kontest ek...sob...sob...tak pelah...pepun seme beh...

my little family said...

ceria2 semua..byk choice gak utk pilih warna tema tahun lak nih..hehe

MAMADANISH78 said...

amboi...meriahnya baju raya sedondon ni...suka mamaD tgk..
semua keluarga bahagia...:)

syahadah said...

lamanya n tengok foto aku kat sini..mama d dah tepek..jeles jeless

mummyseri said...

sume family cantik2 tema baju rayenyer..huhuhhu saingan hebat..:)

lily azliyana @ mama zara said...

Hi..salam kenal Naz..

hee..ingat nak join jugak contest ni tp nampaknye peserta sgt ramai n sume pakai baju cantik2. ni yg tak yakin diri nak join nih..hehe..

Nway, gud luck to all..insyaAllah klu jadi join, sy tinggal komen kat entry kontest yek..=D

Watie Aziz said...

wah ....memang pening paler nak pilih pemenang nih! hehhehehe... semua cun cun belaka...!!

mama zharfan said...

salam...jgn lupa masukkan entry i jugak yer (baru jer buat tadi...)

http://suzie284.blogspot.com/2009/08/contest-baju-raya-sedondon.html

tq!!!

good luck to all contestants (including me!)

fieza said...

gud luck...baju sedondon melambangkan keluarga bahagia....

mummy_ayu said...

wah..sambutan yang menggalakkan...good luck semua!

Fiza Nordin said...

macam2 kaler ade...meriah betul...

Mrs. Asida said...

:( SEDIH. Gambar family ke tak ada pun...

iedaLUVsham said...

kak naz, sorry ieda lock ari tuh, ok ieda dah open lik, dah bley copy dah, penyertaan saya dterima tak? maaf yek, hhuhu!! ;)

http://iedaluvsham.blogspot.com/2009/08/contest-baju-raya-sedondon.html

CikMin said...

dah ada..terima kaseh ye naz...

mrs izah azli said...

kte pun pakai sedondon gak... tp xder pic, sbb time tuh ngah preggy widad, pasif...aper pun x minat nak buat include bgambo... jeles nyer tengok pserta2, anyway tahniah..

Shifa said...

yeay~! gambo saya sudah ade..
mekaseh..
harap2 baju hubby yg unik tu ada ong..(kurta) =)

SIGN JANGAN TAK SIGN