Followers

Sponsored By

Thursday, August 20, 2009

CONTEST BAJU RAYA SEDONDON DITUTUP

KEPADA SEMUA PESERTA CONTEST BAJU RAYA SEDONDON..
CONTEST INI TERPAKSA DITUTUP LEBIH AWAL ATAS SEBAB2 SEBAB YANG TIDAK DAPAT DIELAKKAN.
KEPADA PARA PESERTA..
NANTIKAN ENTRY TERBARU BERKAITAN KEPUTUSAN RASMI PERTANDINGAN INI.
BAGI SESIAPA YANG NAK MENGINTAI-INTAI HADIAH HADIAH ANDA..SILALAH JENGOK ENTRY PENAJA K!GOOD LUCK

KAMI..PENYIMPAN MOHOR BESAR PUTERI PUTERI
MENGUMUMKAN
CONTEST BAJU RAYA SEDONDON PADA
KHAMIS
20OGOS2009
JAM 8,30 MALAM

DITUTUP DENGAN RASMINYA!

21 comments:

++eden|essey++ said...

ala i posting contest u kt blog jam 7.47 PM...sah x contest i tuh...huhuu

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

dah tutup ker...
zana posting entry contest nie jam 4.55 ptg tadi kot...tp lupa nak tinggalkan jejak kat sini...

penyertaan tu di kira tak...hu hu hu

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

opppss.....lupa plak...nie link posting dari i

http://mezanna08.blogspot.com/2009/08/contest-baju-raya-sedondon.html

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

ibu rikazz, saya bagi link 18 ogos kalau tak silap.. tak termasuk ke entry saya pada contest ni. huhuhu sebab tengok tak de pun gambar kami kat latest gambar contest tu

ibu damia said...

huhuhu....baru buat auto publish contest tu kul 9 pagi esok.......nampaknya x der rezeki saya lah ni....ingatkan 22hb tutup...

CikMin said...

alamak...cikmin post n3 19hb..x layak gak ke..sbb tgk iburikazz xde terjah pun...huhuhu...

sitisifir10 said...

alhamdulillah, saya terlebih semangat ritu nak masuk contest :P

Naz-Segalanya disini said...

yg mn tggal link kat saya sy kira yer..sy baru dpt terjh tp tak smpt tggl link ler..sy nyer laptop meletop.huhuhu..sy akn kira..cik mimi..awk ada

kakngah said...

nebes dh ni.. tunggu result
huhuhu!!!

liana said...

naz, blog saya tersenarai x dlm senarai peserta http://lianadaysofmylife.blogspot.com mcm xder pun.huhuhu

sya said...

hah, dah tutup ye?
cepat nya..
hmm, harapnya penyertaan saya dikira.. :)

Naz-Segalanya disini said...

maaf yer kwn kwn.dah counting closing date.laptop plak buat hal.so terpaksa awalkan.sapa yg link dia dah di post sebelum 8.30mlm td naz terima n dah terjah pun.cumer tak smpat tggl jejak disebabkan mengejar masa.ni pinjam laptop org.maaf yer kengkawan

mummyseri said...

salam naz..
penyertaan sy ditolak ke ?
15 hb lg sy da post..sbb tgk gambvo xde pon..

mummYaeesh said...

uwargghhh...beria2 weols godek pic raya dr thn 2004, ingat nak autopublish sok,skali tutup sudah!aiyoo!

puan punyer said...

ibu rikaz saya wat entry semalam 20/8 dlm kul 11 pagi.. harap2nya valid lah yerrrrrrrrr........ nih link saya http://apaceritadunia.blogspot.com/

iedaLUVsham said...

kak naz, sorry ieda lock ari tuh, ok ieda dah open lik, dah bley copy dah, penyertaan saya dterima tak? maaf yek, hhuhu!! ;)

iedaLUVsham said...

http://iedaluvsham.blogspot.com/2009/08/contest-baju-raya-sedondon.html

hang_lipur said...

isk...baru jerr post contest... skali dah tutup rupanyer?? ayo.... buat tayangan jerrlaa huhuhuhuh

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

Salam ramadhan untuk ibu rikazz sekeluarga.. semoga kita sama2 mendapat keberkatan berpuasa di bulan yang mulia ini..

Mrs. Adz said...

ala dah tutup ke.dah cari dah pic ni..ingatkan nak post malam ni..sekali dah tutup dah..sedihnya tak dapat joint..sob..sob..

adda said...

huhuu.. baru ingat nak join.. xde rejki huhuu

SIGN JANGAN TAK SIGN