Followers

Sponsored By

Friday, July 3, 2009

The Unique Wedding Photo Contest




Wohoo..thanks kak ecar kerana menjemputku dlm contest ni..ada ke gmbr yg unik sbb fotographer ku masa kawen tak brapa nak unik..tp dlm banyak banyak gmbr aku da lah berkenan satu gmbr tu..jap ek..




Syarat-syarat


1. Terbuka kepada semua blogger tegar - aku la tu...


2. Uolls diwajibkan menjadi Follower blog e-caR NazRin aka ibuEiymann serta add link blog ini dalam blog list uolls- dah follow lama dah..


.3. Sila tempek gambar di atas sebagai banner di sidebar blog masing2..banner tersebut mestilah di link kepada entry contest inigune link ni: http://ecarnazrin.blogspot.com/2009/07/unique-wedding-photo-contest-sticky.html- siap


4. Sila buat special entry contest ini dan upload 1 keping gambar perkahwinan anda yang ter UNIK / UNIC / UNIQUE.. pada gambar tersebut sila nyatakan:-


Nama uolls & suami/isteri: (full/nick name)- Tarikh Tunang, Nikah, Bersanding, Resepsi, Bertandang etc:
Nama aku : Nur Nhazzla Bt Abdul Wahab
Nama My HuBBy : Muhamad Rizal Bin Timyati
Tarikh Tunang : 24.12.2006
Tarikh Nikah : 28.12.2007
Tarikh Sanding : 8.3.2008
Tarikh Bertandang : 29.12.2007


Sila jawab 2 soalan wajib:


i) kenapa uolls rasa gambar yang dipilih itu UNIK/UNIC/UNIQUE..?? -

Agak agak unik lah jugak kot..pada mata aku..aku suka pose ni..saling berpandangan ..suamiku tu susah nak senyum..masa ni lah senyum sukarela yang ku dpt dr nya..dan waktu ni ku rasakan diriku sooooo beautiful.ahak ahak ahak..kak..kesianlah saya..contest lain tak menang..bg lah saya menang contest ni


kenapa uolls suka membaca blog e-caR NazRin aka ibuEiymann??

Mcam kawan kawan lain...kak ecar ni mmg hebat bab bf ni..aku banyak dpt info dr kak ecar ler..agak malas nak cr info kat website lain pasal bf..aku akan lwt blog kak ecar nak cr info..lg senang cepat dan mudah.ehehehe..pas tu..kak ecar memang menyedarkan aku yang kita harus berbangga dengan anak kita walau sapa pun mereka n mcmana keadaan mereka..thanks kak..


6. Pastikan di dalam entry uolls ada dinyatakan link2 tersebut (no link back will be disqualified):link blog ini: http://ecaRNazRin.blogspot.com/link contest ini: http://ecaRNazRin.blogspot.com/2009/07/unique-wedding-photo-contest-sticky.html- confrim ada..


7. Setelah siap entry tersebut, sila tinggalkan URL-link-contest-uolls di ruangan comment pada entry ini sebagai tanda uolls SAH menyertai contest ini..ini juga memudahkan para juri membuat edisi terjah ke blog uolls8. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional berdasarkan wedding photo yg ter UNIK/UNIC/UNIQUE.. yg lain daripada yang lain nak masuk contest nie mesti uolls nak tahu apa hadiahnya kan..hadiah2 akan ditaja oleh (hadiah misteri utk penyertaan ke-7, 17, 27, 37, 47,
ok..thats all

2 comments:

jemarisepi said...

nanti bagi alamat email ek..pos kat jemari_sepi@yahoo.com..bukan apa x lama lagi jemarisepi akan di privecy kan

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

salam terjah dr ibuEiymann.. gud luck!!

SIGN JANGAN TAK SIGN