Followers

Sponsored By

Friday, July 10, 2009

Award dari Kart..thanks kart

Kart lah orang pertama yg bagi kak naz award sejak kak naz pandai berblogging ni..ku terharu kart..kak naz rajin baca blog kart tapi still takleh comment blog kart tu.uwa!!!
1• Write five (5) interesting facts about the person who gave you this award.
Kart mama Ryann
1. First time dengar suara kart..tak sangka kart ni pandai mengubah suara menjadi orang sengau..bravo kart..hampir ku tertipu woo
2.Kart mama ryann yang ensem
3.Ada online business..Ryanzz collection ek?
4. Sekampung..so bahasa pun sama
5. Kami pernah nak jumpa masa gathering ari tu tapi last minute kart tak dtg.huhuhu
2• List down ten (10) interesting facts about yourself or your hobbies
1. Ibu rikazz qalby muntasyee yang bersuara merdu...ahaks
2.cikgu bahasa arab..sapa sapa nak refer apa apa pasal bahasa boleh tanya i yer
3. suka nyanyi nyanyi
4. peramah kalau org dah kenal tau..
5. susah nak bodek boss..uwaaa
6.manja...ihik
7. kaki jalan...semenjak kawen ngan abah rikazz lah
8. berketurunan Pakistan + Jawa
9. suka anak ramai..kalau dpt nak 8org pun jadilah
10. ska masak..tapi tak suka kemas umah.wahahaha
3• Pick your ten (10) most deserving receipients and describe them.
1.Dira-mama adam..apple..pembaca n pengkomen setia blog ku
2.Kak ecar-ibu eiymann..mama vogue da vass
3. Dia..mama qareena adani..besanku..i lap u
4. kak ina..mama faris..teman sekepalaku
5.Ina..mama fia..kawan sekawasan ngan rumahku

1 comment:

-DiraDiya- said...

naz.. thanks award..
tag psl 4.. ku dh tag dikau skali..
silos jwb hokeyy..

SIGN JANGAN TAK SIGN