Followers

Sponsored By

Tuesday, May 11, 2010

Rikazz dah Setahun 4 Bulan @ 16 bulan

Lukisan bulat2 Rikazz yang ditunjuk guna arrow
Hasil warnaan Rikazz yang sangat cantik

Hasil rekaan wallpaper Rikazz yang menghias dinding bilik ibu


Rikazz dan ibu di JJ Bukit Tinggi

Alahai..sejak dia mencecah usia setahun dah jarang update kisah Rikazz ni..kadang2 lupa plak yang hari tu 11hb. Mcm hari ni..dah sampai sekolah baru perasan hari ni 11 Mei ckp usia Rikazz setahun 4 bulan.Dah balik umah baru ler wish kat Rikazz

Epi besday Rikazz..boleh ke mcm tu
Sejak Rikazz besar ni..mcm tak nampak sangat perkembangan Rikazz..xda lah mcm masa dia kecik.Dari bulan ke bulan ada je perkembangan dan pembesaran yang sangat jelas di pandangan.

Apa update pasal budak butaks ni ye..Tengok skett
Masih ber"bahasa perancis" lagi...
Dah boleh lukis bulat2..walaupun masih belum kemas
Dah pandai on dan off laptop ..bukan sekadar godeh je.Dia dah tahu apa fungsi setiap button
Dah pandai makan nasi sendiri
Tolong aku menyapu..Kalau ibu pegang penyapu cepat2 Rikazz ambil penyodok
Kebanyakan benda dia dah tahu apa fungsinya..cnth earphone letak kat dlm telinga
Pengorek telinga untuk korek telinga..
Dah pandai kayuh basikal

Alamak..lupa lah...macamana ni?Ni lah alkisahnya kalau tak dicatat..memang lupa..Takpelah..nanti kalau teringat lagi tulis lagi ye..Rikazz Qalby..im sorry..

3 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Rikaz Beza 3hari je kan ngan Qis..Lily pon sama gak..kekdng dh lebih tarikh baru teringat..

Sama gak ngan Qis..suke conteng2..tp klu dh bosan pensil tu di geget masuk mulot.. :)

Ummi Eisya said...

amboi..amboi..rajinnya nak tolong ibu ye..bagus tul rikazz ni..

Naz-Segalanya disini said...

Ha ...Qis..senior sket dr Rikazz..memang musim umur diorang ni tgah suka menconteng kan Lily..woo..bahaya tu qis..jgn mkn pensil tu

Kakak eisya..rikazz mmg rajin tolong ibu.Nanti kakak eisya ajar Rikazz masak k

SIGN JANGAN TAK SIGN