Followers

Sponsored By

Monday, May 24, 2010

Dan Markah yang ditunggu-tunggu ialah...

Assalamualaikum pembuka bicara...
Maaf ler bebanyak ye..Lambat plak nak kluar markah si Azrin Shah ni..Alhamdulillah..bukan aku je yg tak soba soba nak mengetahui markah si Azrin ni.Cikgu lain pun excited sama bila aku ceritakan perihal azrin kepada rakan sejawat.
Setelah aku menanda kertas bahasa arab si azrin ni..Ada beberapa soalan yang Azrin tak jawab kerana dia masih tak pandai menguruskan masanya.Maklumlah..orang "raaajin" sangat buat latihan sebelum ni kan.
Dan keputusannya ialah....
"
"
"
"
"
"
Markah ujian Bahasa Arab Azrin..dengan daya usahanya sendiri ..dan keinginannya utk mendapatkan kereta control dia..Azrin telah mendapat...

60% = B
Markah Azrin ni hasil dari menjawab beberapa soalan sahaja dan kagumnya..tidak ada satu kesalahan pun yang dia buat..Sayangnya Azrin tak dpt menjawab kesemua soalan kerana masa yg diperuntukkan satu jam sahaja.
Bagi murid kelas KIA..60 tu adalah markah yg cukup baik...sbb selalunya mereka dpt 0 markah.Tahniah Azrin Shah

5 comments:

Hazlina Shahrel said...

waaah bagusnya....

Naz-Segalanya disini said...

tu ler pasal lina..kalau dia boleh duduk diam n dengar utk 10minit je dia boleh dpt dah

siti nurbaiya said...

salam..pasal kasut crocs tu ada kat post ni: http://nurbaiya.blogspot.com/2010/05/kalimah-allah-pd-lambang-crocs.html

Ieja said...

bagus2.....

mrs.ecam said...

tahniah azrin...so dpt la kete remote control tu??? ahaks...aku lak yg xcited nk tau....hihihihihi

SIGN JANGAN TAK SIGN