Followers

Sponsored By

Monday, May 17, 2010

Go Go Green Cutest Baby Contest By Mama_Aqish





Dah lama tak join sebarang contest dan kali ni nak join contest GO GO GREEN CUTEST BABY CONTEST BY MAMA AQISH.



Contest kali ni menghendaki sekeping gambar anak dengan pakaian berwarna hijau.Jadi..ini dia Rikazz dan baju hijaunya...
Rikazz Qalby Muntasyee
11Jan2009
setahun 4bulan

Nak tau syarat2nya klik sini
Jom kita tengok sapa penganjur contest ini :
penaja ManjakuSayang & Little World Gallery
Pertama kali terjah blog Mama Aqish ni masa blog walking tak ingat blog sapa n ada cerita pasal aqish.Pas tu ler add mama aqish dan tengok mama aqish ni selalu buat contest tp baru kali kedua join contest dia..Ok mama Aqish?

Pertandingan akan berakhir pada 15june..apa lagi..Jom kita hijau2kan alam blog kita

3 comments:

mama zharfan said...

good luck dear ;)

E.L.I.Z.A said...

wah makin ramai join contest anje ni...gud luck dear!

Naz-Segalanya disini said...

thanks mama zharfan n eliza

SIGN JANGAN TAK SIGN