Followers

Sponsored By

Tuesday, January 26, 2010

Takut dengan Ikea











Hehehe..tajuk apa ni?ada yang ikea banned aku nanti.Takdelah..saja nak citer.25hb kan gaji bagi pekerja kerajaan macam aku ni kan?Sehari sebelum 25 tu aku dah pergi giant Kinrara saja jalan jalan n makan yong tau fu berkuah sup(inilah Yong tau fu Johor)..masa on the way ke Giant tu..teringat detik detik pertama aku mendengar suara sorang sahabat Kart..pes time aku cakap dgn dia sbb nak tanya kat mana kawasan jual yong tau fu kuah sup tu.Kart..ingat lagi x kart buat suara sengau..dalam hati ingatkan suara kart mmg mcm tu.ahahahaha..dah kecut perut dah masa tu takut salah org..




Berbalik pada cerita...Pergi Giant sbb sebelum tu nampak le meja makan 4 kursi..warna itam harga RM 196..kerusinya plak kerusi macam kedai kopi zaman dulu dulu..Suka sgt tengok.memandangkan rumah ku yang sempit..sesuai lah dengan meja tu...So ambik lah satu..oma Rikazz pun mintak belikan meja menjahit..Sekali angkut 2meja kat Giant tu..Rikazz plak?apa yg dia buat?




Baring baring atas sofa lembut lembut warna merah..pandai dia pilih..mesti nak merah..

7 comments:

-DiraDiya- said...

alalalalalala..
nmpk dh bsr la rikazz bla duk dlm troli 2..
xoxo utk rikazz..
ms jmpa bday dia ari 2.. xsmpat nk msra² dgn rikazz..
dia dh lari uma jiran dpn..

Naz-Segalanya disini said...

hahaha..tu ler umah x bs dia dira..nak tanya xoxo tu apa?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..byk nyer Rikazz copping..smpi terselit jer kat celah kotak... hehe.. A'ah...Rikazz nampak besar & matang jer..Meja mkn tu pon cantik ler..

mummyseri said...

salam naz..
pekabar? hrp sihat..
kiut je ek meja kopi tu ..
suke tengok..
seb baik ikea xde sini;).

MAMASYAZA said...

memang cute meja kopi tu, tapi kalo kat umah akak, tak leh nye nak letak alas meja camtu...kejap aja lepas kebawah ditarik sikecik

Naz-Segalanya disini said...

ha a..sedih je mukanya bila terselit kat kotak tu..

seri..tu beli kat giant je..naz xberani g ikea takut xmampu..

kak syaza..tu pun dah senget benget kene tarik rikazz..tp masih under control

Ummu Ammar said...

Salam kenal NAz..

Hmmm..bleh tahan juga pilihan Rikaz yer..

Nasib baik IKEA xde kt Trg..kalo tidak saya la pengunjung setianya..

SIGN JANGAN TAK SIGN