Followers

Sponsored By

Saturday, October 29, 2011

Melawat Hazirah Kiranah




25 Oktober...2011...Adalah hari keberangkatan abah dan mak mertua saya ke Tanah Suci Mekah.Mereka dikehendaki berada di Tabung Haji Kelana Jaya pada pukul 1.30 pagi untuk mendaftar..

Jadi saya ambil kesempatan untuk melawat Hazirah Kiranah..bayi perempuan kedua kepada sahabat maya saya iaitu Hazlina Shahrel.

Nak jumpa si Kirana ni bukannya senang.Entah berapa kali appointment dibuat dengan mummy dia.Tapi baru kali ini berjaya.

Sampai rumah Kirana pada pukul 8.30 malam.Si baby sedang berjaga.Dan sepanjang saya berada di rumahnya..Dan sepanjang dia berjaga..kerja dia menyusu je..Mana le si mummy nya tak slim.ekekeke..

Kirana sangat comel.Kulitnya putih merah.Suaranya uiii...nyaring bila dia tak dapat susu.Agaknya mummy selalu menjerit masa peknen kot.

Pape pun doakanlah saya dapat baby gurl comel mcm Kiranah k..

2 comments:

Hazlina Shahrel @ The QueenWidelia said...

ahahha .. mana tak nyaring.. hari² jd tarzan gaduh ngan kakak HK..

terima kasih ye dtg.. maklumla asek nak mengempeng je.. smpi nak jwb phone pun berterabur...

kakyong said...

comalnya baby..

SIGN JANGAN TAK SIGN