Followers

Sponsored By

Wednesday, October 5, 2011

Bujang kecik dah 7bulan









Gambar ni Rikazz yang ambil.adik plak terus pose utk abang

Riyash Qa'iyd Mutafawwiq dah 7 bulan tau..Berat tak tau lah.sebab dah tak timbang lagi.Last timbang masa 6bulan 7.5kg..Tak tau lah skang..

Ha..ibu Riyash dah kena komen ni...blog ni tak banyak citer pasal Riyash macamana banyaknya cerita Rikazz dulu..Aduhai..skang ni ibu Riyash dah xmelanggan broadband..skang guna prepaid je..tu yg lambat je nak update..

Pas tu skang dah bertambah bilangan orang yang nak berebut laptop dengan kita.Nak update tunggu tgah malam bila dua dua hero ni dah tido.Last2 semua tido...

Jom cek apa Riyash dah boleh buat sewaktu dia 6bulan dulu...

1.Riyash dah boleh angkat badan dan goyang2..belum bergerak merangkak lagi.
2.Riyash dah tumbuh gigi..2batang
3.Riyash dah mula makan makanan yang bertekstur
4.Riyash dah boleh duduk
5.Riyash dah boleh papah kat katil
6.Riyash dah pandai turun katil dan buai sendiri
7.Riyash dah boleh naik basikal abang..Sangat suka
8.Riyash dah pakai baju abang 2tahun..uwaaaa
9.Riyash sangat suka membebel..dalam bebelan dia dah terkeluar perkataan buuu..bunyi baaa..maaa
10.Riyash dah mula tiru apa abang buat..ni yang tak best..banyak sangat dah projek diorang dua beradik..Terkekek kekek ketawa...

Ha..setakat ni..ini lah yang ibu ingat.Doakan kesihatan Riyash ye..

yang paling penting...Riyash masih lagi

FULLY BREASTFEED!!!!

No comments:

SIGN JANGAN TAK SIGN