Followers

Sponsored By

Thursday, September 30, 2010

Setelah menjalani ultrasound ternyata dia lelaki


Hai kawan kawan..Assalamualaikum..semalam lepas sekolah aku pergi scan 4d di Banting.Tempat aku scan Rikazz dulu.Alhamdulillah semuanya dalam keadaan sihat.Cuma yang tak berapa nak best..uri baby masih di bawah.Berat baby di usia 22mggu ialah 400gram.Lebih kecil dr abangnya..Dan yang paling best adalah dia boy.Tak dpt dinafikan lagi...Nampaknya masih tidak boleh bersara lg lah.Kena berusaha supaya dpt beli gown cantik.Huhuhu..

Ikut due adik Rikazz akan melihat dunia pada 8 feb 2011..Bila discan pun tarikh besar adik sama dgn tarikh due...Nampaknya Rikazz seronoklah ada kawan.Hehehe...

8 comments:

Ummi Eisya said...

hihi..jelas nampak tu..okla,ada kawan rikazzkan..tak la dia boring nanti..org kata wat teman gaduh..

nur rabiatul adawiyyah said...

syok nye dpt tgk bb...kite akan same2 berusaha utk dapatkan jantina yg lain utk baby2 yg seterusnye..atul doakan semuanye selamat..

Mama Amin said...

tahniah dpt boy lg.. lps nie umah kt jd pdg bola la.. hehehe.. sama la pas nie kt berusaha utk gegurl plak..

mama uzma said...

hehehe
mcm uzma tu la..mmg jelas2 nampak..!!wahh nanti riuh la umah rikazz ada geng...taniah ye..
take care tau..

Shifa said...

wah due seminggu awal dr shifa la!
ada geng!

iera me casa........ said...

wah naz.. dapat hero lagi naz....

naz..mmg real kan nampak BEBIRD adik rikaz.. iera pun tk pegi scan lagi..

naz buat 4D ke...

iera me casa........ said...

wah naz.. dapat hero lagi naz....

naz..mmg real kan nampak BEBIRD adik rikaz.. iera pun tk pegi scan lagi..

naz buat 4D ke...

Naz Nur Nhazzla said...

fara : yelah..biar diorang meriuhkan rumah.jgn buli ibu dia sudah.

atul: insyaallah..kita sama sama berusaha lagi.jgn putus asa

mama amin: yelah...tak tau lah pas ni tah apa benda lg yang bulat tu jd bola si adik n abang

iena : Rikazz pun dulu sama.scan 4bulan dah nampak bird nya.anak anak kak naz ni sume jujur dgn ibunya.hehehe

shifa: silap2 kita bersalin hari yang sama kan.

iera : ha a lah iera..begitulah adanya.klu si oni ni dia sukalah.dia kan nak boy lg.ye..naz buat 4d.saja nak tengok muka dia

SIGN JANGAN TAK SIGN