Followers

Sponsored By

Monday, October 4, 2010

Blog baru


Hai kengkawan..ini gambar background blog baru aku.Saja bukak blog utk muatkan segala contest kat sini.Kalau x bercampur aduk lah antara cerita dan contest(macam lah rajin sangat join contest kan?)ini pun inspirasi dr blogger lain.
Almaklumlah..anak dah nak bertambah.Nanti cerita pun semakin bertambah..Serabut lah pulak.sesiapa yang rasa nak share contest yg dia join bolehlah follow aku di www.nazzblogcontest.blogspot.com janganlah malu dan segan ye.ekekeke..

2 comments:

adda said...

i like.. nak pegi jap umah baru naz

Ummi Eisya said...

dah makin ramai wt blog untuk contest je...mcm nak wat gak,tapi takut tak termaintain lak 2 blog ni nanti..hihi..

SIGN JANGAN TAK SIGN