Followers

Sponsored By

Friday, October 29, 2010

Bersiaran semula kawan2





Salam kawan2 semua..
Maaf sangat sangat kerana sudah lama tidak bersiaran di blog yang tercinta ini.
Sebab2nya :
1. Laptop rosak lepas broadband rosak

Alhamdulillah...laptop ini sudah kembali beraksi.Syukurlah krn banyak kerja yang perlu dibereskan di hujung tahun ini.
Nak cerita sikit pasal kehamilan ini..Alhamdulillah..sudah 25minggu..Baby sudah semakin aktif dan sihat.
Rikazz pula sudah maju lah sedikit vocabnya walaupun masih banyak baby words nya.Sudah pandai menyanyi dan menyebut liriknya..
Semalam ...
Xda kerja..bawa Rikazz naik LRT dari Taman Jaya ke KL Sentral pkl 10 MLM.saja saja lah..nanti Rikazz tak kenal pula kemajuan dan teknologi yang ada di KL ni..nama je lahir di Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur tp xtau pasal LRT kan..hehehe..Rikazz nampak excited tp dia ngeri bila LRT tu bergoyang2..
Ok lah..nanti ada apa apa kita jmp lg...

No comments:

SIGN JANGAN TAK SIGN